Timișoreni REVOLTAȚI: autobuz prea mic, la oră de vârf, pe unul dintre...

Timișoreni REVOLTAȚI: autobuz prea mic, la oră de vârf, pe unul dintre cele mai circulate trasee din Timişoara. Şofer: „Numai pe vremea lui Ceauşescu se mai circula aşa”

0
DISTRIBUIȚI

autobuz plin

Revoltă într-un autobuz care circula, astăzi, în jurul orei 17.00, pe linia 33, de la Catedrala Mitropolitană spre Calea Şagului. Călătorii care se aflau în mijlocului de transport în comun s-au plâns de faptul că circulă ca sardelele, asta după ce oamenii au ajuns să stea înghesuiţi în autobuz, iar unii nici măcar nu au mai avut unde să se urce.

Aşa cum a recunoscut şi şoferul, care le-a dat dreptate călătorilor, de vină ar fi fost faptul că la oră de vârf, când nu puţini sunt timişorenii care ies de la muncă, reprezentanţii RATT s-au gândit să introducă pe linie un autobuz mic, în loc să trimită unul cu burduf și capacitate dublă.

„Ei spun că sunt puţini şoferi, că pleacă.


Păi cum să nu fie puţini la ce salarii avem. Să vedeţi câţi sunt în birouri, şi încă mai vin, mai angajează, sunt mai mulţi clar ca şoferii, vatmanii. Am ajuns ca după 26 de ani să se circule ca pe vremea lui Ceuşescu, pe scări? Numai atunci se mergea aşa şi acum lumea nu spune nimic? S-au cumpărat vapoare, acum să meargă lumea cu vaporul”, le-a spus şoferul revoltat călătorilor. Acesta a atras atenţia asupra faptului că, în jurul orei 18.00, situaţia este şi mai gravă, iar mulţi oameni rămân în staţii pentru că nu au unde să se urce în autobuze, care sunt mici sau circulă rar.

Pe de altă parte, în această dimineaţă, primarul Nicolae Robu scria, pe Facebook, că „numărul de autobuze, troleibuze și tramvaie aflate pe traseu este același ca și anterior” şi că de vină pentru modul în care funcţionează sistemul de transport în ultima vreme ar fi „lipsa de conștiinciozitate, altfel spus, dezinteresul oamenilor implicați”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.