Timişorenii de la BAB pregătesc lansarea celui de-al treilea album VIDEO

Timişorenii de la BAB pregătesc lansarea celui de-al treilea album VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Proiectul timişorean BAB pregăteşte lansarea celui de-al treilea material discografic
Proiectul timişorean BAB pregăteşte lansarea celui de-al treilea material discografic

Proiectul timişorean BAB pregăteşte lansarea celui de-al treilea material discografic pentru sfârşitul acestui an.

BAB este un proiect format pe fundalul muzicii electronice-experimentale la începutul anului 2014.


Este o combinaţie atipică, dar complexă, între elemente vocale şi influenţe ale genurilor jazz, blues, soul, pe baza cărora au fost construite două albume, „Seeing”(2014) şi „Ahead”(2015). Cele două s-au ridicat pe scheletul aceluiaşi concept, prezentând subtil povestea prin ochii celui ce observă, a celui ce reuşeşte să rămână prezent.

„În between”, al treilea album, schimbă puţin perspectiva prin care este conceput şi transmis mesajul, elementele vocale fiind şi mai prezente decât până acum, având că scop redarea cât mai concretă a ceea ce trăieşte defapt observatorul, lumea sa interioară fiind acum cea materializată. Albumul va fi lansat până la sfârşitul acestui an şi în format digital. Una din apariţiile lor care a fost savurată aşa cum se cuvine de melomani a avut loc în cadrul ediţiei din acest an a festivalului Sabotage, care a avut loc la Halele Fructus.

Formaţia este alcătuită din Alexandru Bogdan Borca (voce, chitară, clape, autor și compozitor), Emanuela Alexa (voce, autor) și George Melencu (chitară, autor).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.