Timișorenii pot cumpăra piese de mobilier la prețuri de producător, în cadrul...

Timișorenii pot cumpăra piese de mobilier la prețuri de producător, în cadrul unei expoziții organizate de Camera de Comerț. Care sunt noutățile ediției

0
DISTRIBUIȚI
expomobila
Timișorenii pot achiziționa piese de mobilier la preț de producător

Timișorenii care doresc să schimbe mobila din locuință sunt așteptați să treacă pragul unei noi ediții a expoziției naționale ExpoMobila. Dormitoare, sufragerii, saloane, bucătării, biblioteci, canapele, uși de interior sau mobilier de exterior – acestea sunt doar câteva din piesele de mobilier și accesorii care pot fi admirate și achiziționate de la ExpoMobila, la prețuri speciale.

Decorațiunile antice, noutatea expoziției

Evenimentul este organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și are loc la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, în perioada 3 – 6 noiembrie.


Potrivit organizatorilor, la expoziție participă peste 30 de expozanți, producători români, care vor prezenta piese deosebite de mobilier și accesorii, ce pot fi cumpărate la cele mai bune prețuri.

„Expoziția este așteptată de mediul de afaceri și de publicul vizitator. De data aceasta, ne-am axat mai mult pe partea de piese de mobilier și doar o mică parte pe amenajări interioare. La eveniment avem firme consacrate, dar și expozanți noi, mare parte sunt producători și exportatori de ani de zile. Cei care trec pragul expoziției pot achiziționa produse la prețuri speciale, unicat, care se practică doar pe perioada derulării evenimentului”, a explicat, astăzi, Roxana Bonchiș, organizatorul expoziției.

Vedetele expoziției vor fi, ca de obicei, piesele de mobilier din lemn masiv. De asemenea, nu lipsește de la eveniment mobilierul inteligent, pe lângă cel clasic sau modern. Astfel, timișorenii vor putea să admire paturi care fac masaj sau care sunt ajustabile din telecomandă wireless. Totodată, în premieră, de la ExpoMobila vor putea fi achiziționate piese de mobilier și decorațiuni antice și antichizate.

Intrarea la expoziție este liberă. Programul de vizitare este zilnic între orele 10.00 – 20.00, doar duminică programul este până la ora 18.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.