Trafic PARALIZAT în zona Michelangelo din cauza repetițiilor pentru parada militară de...

Trafic PARALIZAT în zona Michelangelo din cauza repetițiilor pentru parada militară de 1 Decembrie. Ce pot admira timișorenii de Ziua Națională a României în centrul orașului FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-859051444">
repetitie parada militara
Repetiție pentru parada militară de 1 Decembrie, la Timișoara.

Repetiția generală pentru parada din 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, a paralizat, în această dimineață, traficul rutier în zona Michelangelo, la Timișoara. Coloane cu o mulțime de mașini s-au întins pe sute de metri pe arterele din zona pasajului Michelangelo.

Asta pentru că autoritățile au luat decizia ca circulația să fie închisă pe Bulevardul Revoluției, prin fața Palatului Administrativ, din cauza repetiției generale pentru parada din 1 Decembrie. Aceasta a durat aproximativ două ore, între 10.00 și 12.00. De altfel, șoferii timișoreni trebuie să știe că traficul va fi blocat și de Ziua Națională a României, în centrul orașului, în același interval orar.

În ceea ce privește programul manifestărilor organizate în capitala Banatului de 1 Decembrie, acestea încep la ora 10.30, în fața Palatului Administrativ, când va fi format dispozitivul paradei militare. Urmează oficierea unei slujbe religioase, alocuțiunile susținute de comandantul Garnizoanei Timișoara, primarul Robu, președinte CJ Timiș și prefectul județului Timiș, iar apoi mult așteptata paradă militară.

“În Timișoara, participăm la parada militară cu peste 150 de soldați din Brigada 18 Infanterie Banat. Joi, vor survola și trei elicoptere militare din Giarmata și vor fi prezentate taburi, piese de artilerie, aruncătoare”, a explicat Daniel Pîrvu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii 18 Infanterie Banat.

Programul complet al manifestărilor organizate cu ocazia Zilei Naționale a României, la Timișoara, este disponibil AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.