Tragedie în prag de iarnă, în Timiș: bebeluș în stare gravă în...

Tragedie în prag de iarnă, în Timiș: bebeluș în stare gravă în urma unui incendiu. De la ce a pornit focul UPDATE Fetița va fi dusă la București

0
DISTRIBUIȚI

pompier masina noapte 1

Două echipaje de pompieri au fost mobilizate în această după-amiază la Comloșu Mare, localitatea timișeană aflată aproape de frontiera cu Serbia.

Locuința unei familii a ars aproape în totalitate în urma unui incendiu, iar o fetiță în vârstă de doar 1 ani și 2 luni a suferit arusri pe 80% din suprafața corpului, în timp ce un băiețel de 3 ani a fost intoxicat cu fum.


Din primele informații, focul a pornit după ce micuții s-ar fi jucat cu focul. Părinții erau acasă, însă au observat prea târziu. Pompierii au stins flăcările, iar fetița a fost transportată de urgență la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Fetița se juca cu fratele său în cameră, în timp ce mama lucra în grădină, astfel că aceasta a observat târziu incendiul. Micuța a suferit arsuri grave la picioare. Medicii de la Spitalul de Copii i-au curățat rănile și o pregătesc pentru transport la București.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.