Trupa timişoreană Dincolo de Ziduri lansează un nou material discografic. Vezi când...

Trupa timişoreană Dincolo de Ziduri lansează un nou material discografic. Vezi când va avea loc concertul VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia Dincolo de Ziduri lansează un material discografic cu un concert la Casa Tineretului
Formaţia Dincolo de Ziduri lansează un material discografic cu un concert la Casa Tineretului

Formaţia timişoreană Dincolo de Ziduri lansează un nou material discografic numit Adevăratul eu, printr-un concert extraordinar care va avea loc sâmbătă 26 noiembrie, de la ora 19.00, la Casa Tineretului.

Evenimentul face parte din seria de Asfalt Muzical.


„Proiectul Asfalt Muzical îşi propune să promoveze artiştii locali. Ne-am dorit să venim cu un concept nou de proiect în zona de concerte, să facem ceva diferit. De aceea, unul din lucrurile la care ținem foarte mult este să aducem pe scenă doar artiști locali. Vă așteptăm la concerte, să ne bucurăm împreună de acest oraș minunat și de muzica lui”, spune Ovidiu Andriș, din partea organizatorilor.

Formația Dincolo de Ziduri a luat naștere în 2009, când membrii trupei și-au propus să creeze și altfel de muzică, una pentru suflet, nu doar pentru divertisment. Membrii trupei: Johny Kui, Popa Mihai, Daniel Kui și Emi Kui abordează în principal un stil rock, pe care îl împletesc cu diferite forme de hard-rock sau progressive rock pentru a surprinde ascultătorul prin contrastul neașteptat dintre versuri și instrumente. Recent formaţia a lansat videoclipul piesei «Deschizi drumuri noi». În deschiderea concertului va cânta proiectul Kindlein, iar biletele costă 15 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.