Ultimele bilete de tratament din acest an oferite pensionarilor din Timiş. Câte...

Ultimele bilete de tratament din acest an oferite pensionarilor din Timiş. Câte sunt disponibile şi în ce staţiuni balneare pot merge pe banii statului

0
DISTRIBUIȚI
pensionar
Peste 150 de bilete de tratament pentru pensionarii din Timiş.

Pensionarii din judeţul Timiş care suferă de diferite afecţiuni pot beneficia de o ultimă serie de bilete de tratament, în acest an. Casa Judeţeană de Pensii Timiş anunţă că sunt disponibile, în total, peste 150 de astfel de bilete în mai multe staţiuni balneare din ţară.


Persoanele interesate pot ridica biletele de tratament direct de la sediul instituţiei.

Timişenii cu afecţiuni cardiace primesc cele mai multe bilete de tratament

Reprezentanţii Casei Judeţene de Pensii Timiş transmit că sunt oferite 33 de bilete pentru persoane care suferă de reumatism, valabile în staţiunile balneare Sovata, Bala, Calacea, 1 Mai şi Geoagiu, 93 pentru cei cu afecţiuni cardiace, în staţiunile Buziaş, Covasna şi Vatra Dornei, cinci bilete în Moneasa, pentru timişenii cu nevroză, şi 22 de bilete la Căciulata şi Olăneşti, pentru cei cu afecţiuni digestive.

Actele necesare eliberării biletelor de tratament sunt: cerere, copie trimitere medicală, cupon pensie din ultima lună şi/sau adeverinţă cu venitul brut din ultima lună, buletin identitate (original + copie xerox).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.