UTA a luat măsuri speciale pentru gazonul cu probleme de pe ”Motorul”....

UTA a luat măsuri speciale pentru gazonul cu probleme de pe ”Motorul”. Cum și-au motivat suporterii arădeni favoriții pentru meciul cu ASU Poli

0
DISTRIBUIȚI
utasup4
Foto: Ciprian Petcuț / sportarad.ro

Importanța duelului UTA Bătrâna Doamnă – ASU Politehnica i-au determinat pe organizatori să treacă la metode de protejare a gazonului mai puțin întâlnite la un meci de Liga a II-a. Terenul ”Motorul”, care nici în condiții normale nu e strălucit, a fost acoperit aseară cu o folie.

Mai mult, conform sportarad.ro, după ce folia va fi scoasă probabil duminică dimineață, micuțul stadion din Aradul Nou ar putea fi survolat de elicopterul omului de afaceri Valeriu Blidar, ca metodă de ”zvântare”.


Mâine dimineață e posibil chiar să și ningă în vestul țării iar vremea se anunță foarte rece și la ora jocului, doar câteva grade peste zero.

Mesaj ”războinic” pentru pregătirea derby-ului

Fanii arădeni au ținut să fie prezenți azi pe terenul ICRTI, acolo unde UTA BD pregătește duelul cu ASU Poli. Circa 60-70 de susținători ai alb-roșiilor au făcut show la antrenament, transmițându-le jucătorilor importanța derby-ului cu timișorenii. Mai multe torțe și fumigene, precum și cântecele fanilor au perturbat liniștea de la marginea Aradului. Suporterii și-au anunțat dorința printr-un banner pe care scria ”Spulberați Timișoara!”.

Meciul UTA BD – ASU Poli se dispută mâine, de la ora 14.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.