Victorie de serviciu pentru SCM Poli cu ultima clasată. De ce spune...

Victorie de serviciu pentru SCM Poli cu ultima clasată. De ce spune tehnicianul Pero Milosevic că clubul timișorean nu e respectat FOTO

0
DISTRIBUIȚI
fagaras-1
Filip Lazarov, cu o execuție de la 7 metri pentru SCM Poli

SCM Politehnica Timișoara a sprintat astăzi pe lângă codașa CSM Făgăraș în runda a 11-a a Ligii Zimbrilor. Handbaliștii alb-violeți, fără a forța în unele momente, au depășit gruparea brașoveană cu 27-20 (15-9). Tehnicianul Pero Milosevic nu a fost însă încântat de toate aspectele jocului, subliniind că unii dintre elevii săi au tras azi chiulul de la efort.

Poli nu a avut probleme după pauza competițională cu modest trupă din Făgăraș. Diferența la pauză era de șase goluri, dar o relaxare a alb-violeților putea să-i readucă, teoretic, pe oaspeți în joc, când aceștia au scăzut diferența la trei goluri (16-13). Timișorenii s-au distanțat însă rapid până la jumătatea reprizei secunde și au avut +7 când mai erau zece minute din meci. Printre marcatori s-au numărat și tinerii Furak și Neamțu, despre care s-a vorbit că vor primi mai multe șanse. Iar între buturi a intrat și Răzvan Vâlceanu, al treilea portar al echipei în actualul sezon.

”M-am pregătit foarte bine săptămâna trecută și asta s-a văzut și în joc. Mă bucur că am jucat și vreau să evoluăm mai bine în jocurile următoare și să vină mai multă lume, să ne ajute în meciurile din campionat, dar și în cele din EHF. Deocamdată cel mai important e următorul, cu Reșița, apoi cel cu Ribnica. A fost ca un cantonament această pauză, sperăm să prindem forma maximă în următoarele partide. Eu trebuie să fiu tot timpul pregătit. Să nu fie demoralizat și când intru să apăr”, a explicat Răzvan Vâlceanu, goalkeeperul timișorean.

”În acest moment nu suntem în postura în care ne permitem să forțăm ca să câștigăm la scor… Am jucători care muncesc mult și unii care sunt puțin șmecheri, acum o spun public. Trebuie să lucrăm toți în teren… Ne-am dorit să joace toți. Sunt mulțumit de victorie și diferență, mai avem multe meciuri”, a spus Pero Milosevic despre jocul cu Făgăraș.

La oaspeți în lot se află fostul alb-violet Călin Leordean, care a dat de înțeles că regretă că a plecat de la Timișoara.


”A fost un meci foarte greu. Am venit pregătiți. Aici nu s-a câștigat niciodată ușor, știu din propria experiență la echipă. Îmi pare rău că nu am reușit un rezultat bun. Poli a fost superioară tactic și fizic. Îi doresc un parcurs cât mai bun… N-aș putea să spun, într-un fel îmi pare rău că am plecat, poate a fost o decizie mai pripită din partea mea. Au fost probleme pe care nu vreau să le discut. Am avut azi speranță un meci întreg, s-a văzut experiența lor, în plus față de noi, au relații de joc mai strânse”, a conchis Călin Leordean.

SCM Politehnica Timișoara (marcatori): V. Milosevic (4 goluri), Neamțu 1, Lasica 4, Marjanovic 4, Lazarov 6, Furak 2, Fenici 3, Simovic 2 și Santeiu 1.

Pero Milosevic: ”Nu e fairplay”

Tehnicianul lui Poli consideră că gruparea bănățeană nu se bucură de același tratament ca alte reprezentante ale României pe plan internațional. El a dat exemplu faptul că jocul cu Reșița nu s-a putut amâna pentru a oferi un respiro echipei în pregătirea importantei duble cu slovenii de la Ribnica. ”Vreau să spun că nu e fairplay, noi am ajutat echipele care au evoluat în Europa. Am fi dorit să jucăm cu Reșița marți pentru a pregăti mai bine jocul din Slovenia. E interesul României să fim în Europa. Ei nu au acceptat. Așa cum noi am respectat Federația și cluburile în anii trecuți, pentru a ajuta alte echipe am jucat în patru zile două meciuri pentru a ajuta CSM pentru a se pregăti. Pentru noi nu există respect… De aceea era important să joace mulți jucători azi”, a declarat Milosevic.

Poli joacă la Reșița miercurea viitoare, de la ora 16.00 (TVR 2).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.