Virgula, viitorii muzicieni ai Timişoarei au un nou videoclip realizat în cadrul...

Virgula, viitorii muzicieni ai Timişoarei au un nou videoclip realizat în cadrul campaniei One Take – Made in TM VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia Virgula are parte de un nou videoclip filmat în cadrul campaniei One Take - Made in TM
Formaţia Virgula are parte de un nou videoclip filmat în cadrul campaniei One Take – Made in TM

Formaţia Virgula, una din trupele care s-a născut în cadrul programului de succes „Kids in a Band”, a lansat un nou videoclip la piesa Blindness, filmat în cadrul evenimentului One Take – Made in TM.

„Acum mai bine de doi ani, şcoala de muzică şi arte Artsoma a demarat programul «Kids in a Band».


Cu pasiune şi suport din partea tuturor acest program a devenit un succes. Lucruri frumoase se întâmpla celor ce au o pasiune și o urmează, iar noi suntem bucuroși ca i-am întâlnit și ii ajutam sa învețe sa zboare. Sperăm ca împreună cu celelalte grupuri vor deschide noi drumuri pentru tot ce înseamna viitorul muzical al Timişoarei“, a spus Zsolt Szabo, unul din iniţiatorii programului Kids In A Band. Compilaţia One Take – Made in TM – este un disc care conţine melodii înregistrate de zece trupe din Timişoara în cadrul evenimentului One Take.  Cele zece nume timişorene care au înregistrat piese „one take“ în cadrul acestei campanii au fost Haos, Brum, Sebastian Spanache Trio, Melting Dice, Virgula, Sanctuar, Arc Gotic, Umbre Zidite, The Different Class şi The Case.

Piesele acestei compilaţii au fost înregistrate de Răzvan Mărcuci, mixate de Uţu Pascu şi masterizate de Alin Gabriel Luculescu. Pe lângă piesele incluse pe compilaţie, formaţiile au avut ocazia să susţină şi concerte, cei de la Virgula susţinând un recital alături Brum şi Sebastian Spanache Trio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.