Zeci de permise de conducere, reținute de polițiștii timișeni. Vezi câte amenzi...

Zeci de permise de conducere, reținute de polițiștii timișeni. Vezi câte amenzi au fost date în total, în doar patru zile

0
DISTRIBUIȚI

politia rutiera razie 11

În această săptămână, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.


Acțiunea s-a desfășurat între 21 și 24 noiembrie, iar poliţiştii au întocmit un dosar penal şi au aplicat nu mai puțin de 501 sancţiuni contravenţionale, dintre care 192 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 60 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 50 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, semnificaţiei luminii de culoare roşie a semaforului electric, limitelor legale de viteză şi conducerea sub influenţa alcoolului. De asemenea, au fost retrase 26 de certificate de înmatriculare.

În zilele de weekend poliţiştii rutieri continuă acţiunile.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.