Pe gustul lui nea Popică. ACS Poli Timișoara se impune la limită...

Pe gustul lui nea Popică. ACS Poli Timișoara se impune la limită în fața Voluntariului, după un nou meci cu un arbitraj slab GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Adrian Pîclișan
Cătălin Doman. Foto: Adrian Pîclișan

Sarabanda erorilor de arbitraj a continuat în jocurile lui ACS Poli Timișoara. Astăzi însă trupa lui Ionuț Popa a fost cea care s-a impus, scor 1-0, cu FC VoluntariCătălin Doman a marcat singurul gol dintr-un penalty obținut tot de el iar vedeta oaspeților, Florin Cernat, a fost eliminat ușor pe finalul primei reprize.

Începută mai devreme, partida cu Voluntari a adus un record cu minus pentru gazde în privința asistenței. Doar vreo 250-300 de simpatizanți au înfruntat frigul la ultimul meci acasă în 2016 al timișorenilor din Liga I

Pe teren nu a fost prea mult spectacol în prima jumătate de oră. Lucrurile s-au animat în ultimul sfert de oră al primei părți. Căpățână, de la oaspeți, amenință primul la colțul scurt în minutul 32. Dar devine erou negativ al Voluntariului peste patru minute, când îl faultează pe Doman în marginea careului. Același decar execută și marchează în dreapta lui Bornescu. Repriza se încheie cum Ionuț Popa nu și-ar fi putut dori mai bine. Cătălin Doman ”scoate” eliminarea vedetei Florin Cernat după o talpă însă destul de moale a acestuia. ”Păcălitul” zilei a fost arbitrul Marian Balaci. În partea secundă acesta însă a compensat românește, anulând ușor golul lui Șeroni din minutul 51, pe motiv de fault în atac. Cu un om în plus ACS Poli a fost mai periculoasă, dar nu a reușit desprinderea nici la șutul excelent al aceluiași Doman (min. 70), de la distanță, unul care a făcut să răsune bara. Cu două minute înainte de final, Voluntariul, chiar și cu om în minus, era să ”îngroape ancora” în poarta lui Straton prin veteranul Curelea. Apoi, Voluntariul putea să egaleze în prelungiri la șutul lui Popadiuc de la distanță, apoi la ”libera” lui Bălan. Dar s-a încheiat cu bine pentru gazde.

Rămân cele trei puncte de azi pentru timișoreni. Foarte importante în contextul actual și care o apropie pe ACS Poli la doar o remiză distanță de ASA-ul lui Dan Alexa (9 pt.). Voluntariul nu mai stă nici ea așa de strălucit în clasament, având doar 22 de puncte adunate. Pentru timișoreni urmează o deplasare grea în campionat, la Steaua.

ACS Poli Timișoara: Straton – B.


Străuț, Bocșan, Scutaru, Șeroni – Artean (cpt.), Poparadu (83 Cârstocea) – Bărbuț, Croitoru (cpt. 58 Llorente), Doman – Drăghici (66 Popovici). Pe bancă: Smaranda – Neagu, Mailat, Vădrariu. Antrenor: Ionuț Popa.

FC Voluntari: Bornescu – Maftei (cpt.), Balaur, Spahija, Al. Coman – Novac – Căpățână (55 Popadiuc), Cernat, L. Marinescu (76 Lungu) – Curelea, P. Ivanovici (67 Ad. Bălan). Pe bancă: Balauru – Leasa, Filipov, Tăbăcariu. Antrenor: Florin Marin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.