Suporterii timișoreni din Druckeria au distribuit cadouri în nouă sate din județ....

Suporterii timișoreni din Druckeria au distribuit cadouri în nouă sate din județ. Câți copii au beneficiat de darurile strânse și cu ajutorul cluburilor sportive FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Emanuel Titus Ilieși / Mediafax Foto

Acțiunea de Crăciun” din acest an organizată de druckeri a mobilizat mai multe cluburi sportive din Timișoara și nu numai. Suporterii alb-violeți le-au adus o bucurie înainte de Crăciun familiilor sărace din nu mai puțin de nouă localități din zona montană a Timișului. Printre cei care au contribuit la strângerea cadourilor în 2016 se numără și echipa de volei feminin CSM Târgoviște!

Deși inițial darurile trebuiau să ajungă în șapte sate, cele nouă mașini cu suporteri au colindat doar în prima zi familiile și copiii din satele Fârdea, Zolt, Gladna Română, Balinț, Fădimac și Târgoviște. De asemenea, în Ajunul Crăciunului ”spiridușii” fani ASU Poli au trecut și prin Criciova, Cireșu și Jdioara, în această ultimă localitate suporterii au împărțit pachete și la o casă de copii conform druckeria.ro. În total 45 de familii și 100 de copii au beneficiat de daruri.

La fel ca la cele șase ediții precedente consecutive ale ”Acțiunii de Crăciun”, suporterii și membrii cotizanți ai Politehnicii au contribuit puternic. 50 de persoane au fost implicate în organizare. S-au strâns de asemenea donații, inclusiv de la câțiva sponsori ai echipei de fotbal din Liga a II-a. În acest an o contribuție puternică a venit și din partea unor cluburi sportive, care au organizat inclusiv momente speciale la meciurile lor, spectatorii fiind îndemnați să aducă jucării de pluș.


SCM Politehnica, echipele de volei feminin UVT Agroland, CSU Politehnica și CSM Târgoviște – grupare care a câștigat Supercupa organizată la Timișoara, echipa de volei masculin CSU UVT Timișoara, echipa de baschet BC SCM Timișoara și echipa de fotbal american Timișoara 89ers, sunt grupările care au contribuit generos.

Mai mult, aceeași sursă notează că profesorii Aurica și Mihai Lazarov, la inițiativa elevului Vasile Ciprian, un fan înfocat al Politehnicii, au inițiat o campanie de strângere de donații în liceu și au trimis un pachet cu alimente și jucării spre Timișoara, care au fost împărțite în aceste două zile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.