Alegeri parlamentare 2016. Află aici TOT ce trebuie să ştii pentru a...

Alegeri parlamentare 2016. Află aici TOT ce trebuie să ştii pentru a merge duminică la vot

0
DISTRIBUIȚI

indicator sectie votare

Mai puțin de 24 de ore ne despart de startul scutinului de la alegerile parlamentare de duminică. În Timiș, campania electorală a fost una relativ liniștită, iar candidații nu au avut multe discuții în contradictoriu. Ca mari subiecte care au ținut agenda candidaților amintim promisiunile legate de realizarea centurii de sud și lupta pentru Garnizoana din Piața Libertății, spațiul în care ar urma să fie amenajat Muzeul Revoluției. În ceea ce priveşte organizarea, aceasta a căzut în sarcina Prefecturii Timiş. Nu mai puțin de 1.365.000 de buletine de vot au fost tipărite pentru județul Timiș unde numărul alegătorilor se ridica la 628.000. În întreg judeţul vor fi deschise 595 de secţii de votare, din care 207 sunt în Timişoara. Noutatea scrutinului din această iarnă este filmarea numărătorii voturilor cu tableta, proces prin care se dorește evitarea fraudării alegerilor.

În ceea ce privește ordinea partidele pe buletinele de vot, aceasta este următoarea: prima poziţie pe buletinele de vot o va ocupa ALDE, care va fi urmată de UDMR, PNL şi PSD.


Pentru partidele politice neparlamentare ordinea va fi Partidul România Mare, Partidul Uniunea Salvaţi România, Partidul Puterii Umaniste, Partidul Socialist Român, Partidul Ecologist Român, Partidul Blocul Unităţii Naţionale, Partidul Noua Românie, Alianţa Noastră România, Partidul România Unită şi Partidul Mişcarea Populară. Candidaţii independenţi Remi Rădulescu, Petrică Folică şi Rodica Barna vor ocupa poziţiile 32, 33 şi 34, imediat după partidele minorităţilor naţionale. Lista cu candidați PNL Timiș poate fi consultată aici, cea a PSD Timiș aici, a PMP aici , cea a ALDE aici şi cea a USR aici.

Delimitarea secțiilor de votare este disponibilă aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.