Alexandra Uşurelu: „Anul acesta am concertat de șase ori în Timișoara și...

Alexandra Uşurelu: „Anul acesta am concertat de șase ori în Timișoara și cred că în timp am dezvoltat o relație cu timișorenii“. Vezi noul videoclip al artistei VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Alexandra Ușurelu a lansat videoclipul piesei „Rămâi gândul cel dintâi”, o melodie care va fi inclusă pe cel de-al doilea album al artistei

Alexandra Ușurelu a lansat videoclipul piesei „Rămâi gândul cel dintâi”, o melodie care va fi inclusă pe cel de-al doilea album al artistei care a susţinut nu mai puţin de şase concerte în oraşul nostru în acest an.

În data de 30 ianuarie 2017, Alexandra Uşurelu va susţine un concert extraordinar la Teatrul Național din București cu spectacolul „Am să fiu eu casa ta“, în cadrul căruia va cânta împreună cu o orchestră de 24 de instrumentiști. Vestea bună este că acest spectacol va avea loc şi la Timişoara. „Anul acesta am concertat de șase ori în Timișoara și cred că în timp am dezvoltat o relație cu timișorenii: eu îi iubesc, iar ei îmi iubesc cântecele și revin la concerte.


Pe 30 ianuarie voi sustine la Teatrul Național din București cu dublul concert simfonic «Am să fiu eu casa ta» și sunt foarte încântată să spun că la început de martie voi aduce acest spectacol și în Timișoara, cu o orchestră de cameră si band, când voi prezenta șase cântece noi, de pe următorul meu album. «Rămâi gândul cel dintâi» este unul dintre ele, lansat împreună cu un clip în care actorul Marius Manole joacă extraordinar rolul unui «orb care taie pe cord». Sper să vă placă!”, ne-a declarat Alexandra Uşurelu.

În mijlocul pregătirilor pentru dublul concert pe care îl va susține în Sala Mare a Teatrului Național din București, Alexandra Ușurelu a lansat melodia „Rămâi gândul cel dintâi” ce va fi inclusă pe al doilea album al ei. Piesa este însoțită de un videoclip în care actorul Marius Manole joacă rolul unui medic orb „care taie pe cord”.

La fel ca majoritatea cântecelor Alexandrei, „Rămâi gândul cel dintâi” este scris și orchestrat pentru band și orchestră de Bobby Stoica. Sursa inspirației pentru cântec și clip o constituie oamenii „care umblă legați la ochi prin sufletul nostru, iar noi îi acceptăm și îi primim așa, deși știm că sunt «fum dintr-un foc de suflet bun»”, povesteşte Alexandra Ușurelu.

Foto: Alin Zelenco

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.