Alina Gorghiu l-a anunţat în direct pe Nicolae Robu că dacă pierde...

Alina Gorghiu l-a anunţat în direct pe Nicolae Robu că dacă pierde alegerile în Timiş, va trebui să demisioneze. Vezi cum a reacţionat acesta

6
DISTRIBUIȚI

 

robu-gorghiu07

Liderul PNL Timiş, Nicolae Robu, nu îşi asumă o demisie de onoare în cazul în care PSD ia un scor mai bun în Timiş, la alegerile din 11 decembrie.

Întrebat astăzi de PRESSALERT.ro dacă ia în calcul să demisioneze în cazul unui scor nefavorabil, Robu a declarat că „nu ne-am fixat un procent, pentru că lucrurile sunt mai complicate în alegeri. Nu e chiar aşa simplu, scoţi din mânecă un procent. Eu ce vreau să vă spun este că se munceşte foarte bine în filiala Timiş a PNL, este o campanie «door-to-door» dusă extrem de activ şi în municipiul Timişoara şi în judeţ, şi noi nu lucrăm cu mercenari şi nu am lucrat niciodată cu mercenari. De când sunt eu în PNL, şi am devenit preşedinte la câteva luni de când sunt în PNL, niciodată noi nu am plătit pe nimeni să ne facă campanie. Noi am făcut campanie cu tinerii liberali, studenţi şi nestudenţi, am făcut campanie cu membrii de toate vârstele şi asta se întâmplă şi acum. (…) Nu am răspuns că nu am ce să răspund. În condiţiile în care mi se poate imputa mie ceva sau eu pot să îmi imput… evident că nu stau în această funcţie. Un om care are 76% în sondaj trebuie să îşi dea demisia din fruntea filialei respective? Evident că nu ne jucăm așa de-a demisiile că noi suntem oameni serioși. Vreau să le mulțumesc și celor care sunt simpatizanți PSD și ai altor partide și care au încredere în prestația mea și care m-au votat și la alegerile locale și la ora actuală se pronunță favorabil față de mine.


(…) Discutăm după, altceva ne preocupă pe noi acum. Pe noi acum ne preocupă să maximizăm scorul. După alegeri discutăm, analizăm, vedem cine de ce este responsabil”.

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a fost însă de altă părere. În mod indirect, aceasta l-a anunţat pe primarul Nicolae Robu că dacă nu obţine rezultate satisfăcătoare pe Timiş, va fi nevoit să demisioneze. „Nimeni în PNL nu fuge de demisie şi nimeni în PNL nu îşi pune problema să nu îşi asume răspunderea. Suntem într-un moment în care trebuie să discutăm de rezultate, performanţa în politică se măsoară în voturi şi în procente, nu se măsoară altfel, oricât de mult ne-am dori să se măsoare altfel. Cred că ştiţi foarte bine că în PNL ca probabil în toate partidele conducerea fixează target pe fiecare judeţ. Evident că există un target, evident că nu voi face public care este acel target, dar îl ştiu şi eu şi conducerea partidului. E o strategie internă de partid, nu facem strategia cu presa, însă ce pot să vă spun este următorul lucru. Că dacă majoritatea parlamentară care să dea un prim-ministru în persoana lui Dacian Cioloş nu se face, răspunderea nu este doar a Alinei Gorghiu, ci va fi a tuturor celor din biroul naţional şi a tuturor şefilor de filială care nu produc rezultatul angajat sau la care s-au angajat. PNL trebuie să înveţe că performanţa se premiază şi contraperformanţa se sancţionează. În partidul ăsta de-a lungul vremii din păcate nu prea s-a sancţionat contraperformanţa. (…) Chiar dacă PSD ne-a bătut la locale cu un scor nepremis de mare, în continuare sunt absolut convinsă că a fost un accident, că Timişoara, unde domnul primar este foarte apreciat, se va mobilza la vot şi va fi o prezenţă mare de data aceasta, că cei din judeţ se vor mobiliza şi vor înţelege că PSD înseamnă la nivel naţional rugină, balast, stagnare, motiv pentru care mizez pe un scor bun la Timiş”, a declarat Gorghiu.

6 COMENTARII

  1. La ce rahat de lista aveti , plina de avanitze si mizerii de peste carpati , cu siguranta dupa 11 dec , veti fi si tu ghorghiule cat si catranitul amintiri liberale , poate tu femeie de servici si catranitu; boactar de noapte la sediu’ ! hahahaha auzi la ei – liberali ….

    • Robu spune ca in PNL se lucreaza in echipa dar nu este asa.Unii membrii sunt nemultumiti de persoana lui A.Popoviciu si vad ca nu apare nici o opinie iar Robu stie de aceasta problema.

  2. Deci cam ce avem noi aici? Un Rob etompat ca robii egipteni, gata la orice perversiune deistică, o Alinuşă care bate din uşă în uşă cu chitanţierul la purtător… (eu i-aş da drumul să intre dar nu-i sigur că ar mai ieşi la cât de talentat graseiază), un Marilen şi un Alinuş cu afacere pe derdeluş… mai sunt şi alţii?

  3. Domnule primar Robu……………nu trebuia sa va aliati cu Alin Popoviciu!!!!! Cei din Timisoara ursc acest personaj!!!!! Nu mai suportam sa-i vedem fata aroganta!!!! Asta e unul dintre motivele pentru care o sa pierdeti alegerile!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.