Alina Gorghiu, președintele PNL: PSD se teme de votul românilor din 11...

Alina Gorghiu, președintele PNL: PSD se teme de votul românilor din 11 decembrie (P)

0
DISTRIBUIȚI

alina-gorghiu_foto_pressalert

 Liderul Partidului Național Liberal, Alina Gorghiu, candidat la Senat în județul Timiș, a criticat agresivitatea discursului electoral al PSD, considerând că șeful PSD, Liviu Dragnea, „l-a scos în față deliberat pe Victor Ponta pentru a otrăvi atmosfera de campanie și a îndepărta oamenii de urne”.

Într-o postare scrisă pe Facebook, Alina Gorghiu a enumerat câteva puncte din bilanțul negativ al guvernării PSD, începând cu cele 1 milion de locuri de muncă, promisiune pe care a calificat-o drept „o glumă proastă”, foarte departe de realitatea de azi. Președintele PNL a reamintit că guvernul PSD a tăiat investițiile publice „în mod iresponsabil”, fapt pentru care România duce lipsă în continuare de autostrăzi, de spitale, de școli bine utilate, de locuri de muncă.

„Prestația guvernării PSD în privința infrastructurii de transport a fost jalnică.


Ponta nu a fost capabil sa construiască nici măcar un kilometru de autostradă printr-un proiect propriu. La finalul guvernării, bilanțul a ieșit pe minus: PSD a dărâmat mai mulți kilometri de autostradă decât a construit, pentru că tronsonul Sibiu-Orăștie s-a construit prost și s-a surpat”, a arătat Alina Gorghiu. Ea a spus că e datoria liberalilor să denunțe simultan violența discursului PSD și eșecul său la guvernare: „PSD crede că cine țipă mai tare și aruncă cele mai multe grosolănii își impune punctul de vedere. Eu cred că minciuna și tupeul nu pot acoperi dezastrul pe care PSD l-a lăsat în urmă”.

Sărăcia a crescut sub guvernarea PSD

Președintele PNL a demontat cu cifre pretenția PSD de a fi partidul care sprijină românii nevoiași. „Faptul că PSD ajută oamenii săraci e un mit. În timpul guvernării PSD, sărăcia a crescut de la un an la altul. În perioada 2012-2015, rata sărăciei s-a ridicat de la 22,9%, la 25,4%. Numărul românilor săraci a crescut cu 450.000 – aproape jumătate de milion!”

Liderul liberal a pus în evidență ipocrizia flagrantă a PSD, care se laudă cu grija pentru români, dar continuă să jefuiască bugetele publice prin cheltuieli supradimensionate. „Jaful din banii publici a fost regulă și persistă în fiefurile pesediste: la Târgu Jiu, sub ochii lui Ponta, primarul a cumpărat un brad de Crăciun de 100.000 euro, pe banii contribuabililor”.

Alina Gorghiu consideră că „PSD se teme de voturile românilor din 11 decembrie” și își dorește o prezență la urne cât mai scăzută. „Fac un apel către toți timișenii, despre care știu că au în majoritate opțiuni de dreapta, să vină la vot și să voteze PNL. Putem opri PSD, putem evita 4 ani de corupție, de batjocură față de banul public, de sărăcire. Doar un guvern liberal condus de Dacian Cioloș va garanta o Românie a românilor cinstiți și o creștere economică în topul european”, a afirmat liderul PNL.

Publicat la comanda PNL de către Boța Dragoș Pressalert PFA Cod Mandatar Financiar: 11160004