Alina Gorghiu a votat la școala din Timișoara la care a învățat...

Alina Gorghiu a votat la școala din Timișoara la care a învățat mama sa: „Am niște emoții incredibile” FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

allina-gorghiu-alegeri-vot

Alina Gorghiu, președintele PNL și prima pe lista PNL Timiș pentru Senat, a votat, în jurul orei 10.30, la Liceul Pedagogic „Carmen Sylva” din Timișoara, școală la care a învățat și mama sa.

Liderul PNL a fost însoțită la secția de votare de soțul său, de primarul Nicolae Robu, dar și de o parte din candidații pentru alegerile parlamentare din partea PNL Timiș. În momentul în care a primit ștampila cu care a intrat în cabină pentru a vota, Alina Gorghiu a precizat că are emoții, iar după ce a introdus voturile în urne a oferit declarații presei și a încurajat oamenii să iasă la vot.

„Am niște emoții incredibile.


E prima dată când votez în Timișoara, e prima dată când votez la liceul unde a terminat mama mea, este prima dată când votez pentru o echipă atât de bună. Și nu votez în calitate de om politic, votez ca un om normal astăzi, pentru copilul meu, pentru familia mea, pentru apropiații mei, pentru toți oamenii pe care n-aș vrea să-i dezamăgesc pentru nimic în lume. Votez pentru normalitate, pentru speranță și nu pentru resemnare, pentru soluții realiste și nu pentru fantezii și mi-aș dori foarte mult să văd că astăzi orice soluție legată de absenteism este istorie. Motiv pentru care dați-mi voie să fac încă o dată un apel la toți tinerii din România să-și ia la vot părinții, chiar dacă sunt sau nu hotărâți, să-și ia rudele la vot, vecinii, iubitul, iubita și să vină să voteze viitorul României așa cum și-l doresc: unul normal, unul drept, unul care să le dea șanse de viitor într-o țară în care poate de multe ori nu au mai văzut șansa lor. Le urez succes tuturor și sper să fie mult mai bine începând de mâine pentru noi toți”, a declarat Alina Gorghiu.

Foto și video: Adrian Pîclișan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.