ASA Târgu Mureș va fi DEPUNCTATĂ, dar ACS Poli va ierna tot...

ASA Târgu Mureș va fi DEPUNCTATĂ, dar ACS Poli va ierna tot pe ultimul loc. Ce decizie a luat Comisia de Licențiere a FRF

0
DISTRIBUIȚI

acs-poli-asa-25

Trei echipe din Liga I vor fi depunctate cu câte trei puncte. Gaz Metan Mediaș, Pandurii Tg. Jiu, cât și ASA Târgu Mureș, echipa din fața lui ACS Poli, au fost pedepsite pentru neachitarea datoriilor de până la data de 30 noiembrie.


Timișorenii ar trece temporar pe penultimul loc în urma deciziei Comisiei de Licențiere a FRF însă cel mai probabil mureșenii vor mai obține trei puncte de pe urma meciului întrerupt cu Pandurii.

Practic, în acest moment ASA are 6 puncte și trece sub ACS Poli, cu 8 puncte înregistrate în clasament. Dar conform regulamentului are toate șansele să câștige la masa verde jocul încheiat prematur din ultima rundă cu Pandurii.

Echipele penalizate au dreptul la apel la TAS, până vineri, 23 decembrie, informează gsp.ro. O decizie definitivă trebuie să fie luată până pe data de 15 februarie 2017. Totuși, Viorel Duru, șeful Departamentului de Licențiere, și cel care a făcut anunțul, nu le dă nicio șansă cluburilor sancționate. ”La apel nu mai pot veni cu dovezi de achitare a restanţelor, pentru că termenul a fost de 30 noiembrie. Dacă plăteşti pe 15, 20 decembrie nu se cheamă că ai respectat cerinţa regulamentară”, a spus Duru pentru news.ro.

ACS Poli risca la rândul ei să fie sancționată pentru datorii, dar a reușit să împrumute suma de 100.000 de euro și a plătit o tranșă din cele două pentru brazilianul Pedro Henrique.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.