REMANIERE Se anunță o iarnă cu schimbări la ASU Politehnica Timișoara. Vezi...

REMANIERE Se anunță o iarnă cu schimbări la ASU Politehnica Timișoara. Vezi concluziile antrenorului Sorin Brîndescu și primele planuri pentru primăvară

1
DISTRIBUIȚI
asu-poli-valcea-13
ASU Politehnica, la final de an

Nou promovată în B, ASU Politehnica Timișoara nu se află în zona roșie a clasamentului însă echipa nu a intrat nici foarte fericită în pauza de iarnă după remiza cu CSM Rm. Vâlcea. Antrenorul Sorin Brîndescu e convins că elevii săi puteau aduna mult mai multe puncte și anunță câteva schimbări importante. Cel puțin patru jucători sunt ca și plecați de la formația alb-violetă iar în locul lor vor sosi în primul rând fotbaliști cu experiența primelor două eșaloane.

Tehnicianul Sorin Brîndescu a spus după jocul cu Vâlcea, scor 1-1, că echipa sa putea avea 25 de puncte din 19 partide dacă nu interveneau numeroasele gafe din tur. ”Era clar că am intrat în Liga a II-a și era o necunoscută pentru noi, nu ca și echipă, ca și club, pe toate planurile. Ne-am adaptat din mers, am încercat să o facem cât mai bine și poate ne-a și călit acest tur pentru a ne da mai multă maturitate pentru retur. Deși suntem în obiectiv, ne-am propus să fim peste linie, eu personal mi-aș fi dorit mult mai multe puncte la finalul acestor 21 de meciuri… Am făcut o analiză a jocurilor noastre și minim opt puncte puteam să avem în plus, fără să exagerez, în jocurile în care am făcut greșeli copilărești.


Deși la începutul campionatului, realist, îmi doream minim 20 de puncte, cu cele de la Pâncota le aveam, dar ne doream mult mai multe”, a explicat Sorin Brîndescu.

Tehnicianul lui ASU Poli a avut postul în pericol după startul slab de sezon, primul în B, el a fost ”validat” în continuare la cârma echipei de fani, cel puțin până în iarnă. Totuși, e greu de crezut că schimbarea antrenorului mai poate reveni în discuție acum. Brîndescu a și vorbit de strategia din iarnă – mai precis ideea repetată de a aduce până la urmă jucători experimentați, care au lipsit cu desăvârșire din lot. ”Am făcut un plan când să ne reunim, când să mergem în cantonament, când începe returul, avem deja parafate și două meciuri amicale, în mare ne-am gândit. Să vedem acum, cu toții am conștientizat că avem nevoie de 1-2 jucători mai cu experiență, care să strângă echipa în momentele delicate. Cum a fost și cu Vâlcea, conduci 1-0, dacă ai maturitate, și chiar dacă nu înscrii pe contraatac, o echipă bună poate să țină și două săptămâni de rezultat. Noi am jucat bine până la un anumit punct, când iarăși facem greșeli în lanț”, a subliniat Brîndescu.

Cel mai probabil, în primăvară, dat fiind și numărul mai mic de meciuri rămase, posibil mai puțin de 15 dacă se mai retrag echipe, lotul lui ASU Poli va avea maximum 23 de nume. ”Nu ne-am decis, dar cred că ar trebui triat și lotul, suntem 25 de jucători, am tot rotit, toată lumea își aștepta șansa și sunt puțin dezamăgit pentru că dacă-i luăm individual la unii le-am dat puține șanse în condițiile acestui tur, dar nici când au intrat nu au confirmat – să se lupte mai cu ardoare pentru un loc în echipă. Probabil că un număr mai mic de jucători ne adună și vom aborda returul așa”, a concluzionat tehnicianul lui ASU Politehnica.

Lotul actual are 26 de jucători dacă îl includem și pe juniorul Patrick Peter. Unul dintre transferurile iernii, Denis Băban, nu a fost folosit deloc în campionat iar alți jucători au evoluat puțin sau au dezamăgit când au făcut-o. Printre posturile vizate pentru întărirea echipei se numără cel de portar și cel de mijlocaș central. Reunirea ”Băieților în ghete” e stabilită pentru data de 16 ianuarie 2017.

1 COMENTARIU

  1. Dezamăgitoare ultimele doua meciuri.Decizii proaste ale antrenorului la ultimul meci.Vezi ca cu cei doi fundași centrali tremuri la fiecare minge ce ajunge in care si tu nu vrei sa joci cu Telescu,pierdeam la Arad fără drept de apel cu ei.Stancu la Târgoviște a fost campion la pase greșite,ieri la fel,golul celor de la Valcea a plecat de la un aut făcut de el,pasa la nimeni direct in aut. Ne trebuie un portar si mijlocasi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.