ASU Politehnica vrea să le ofere fanilor o bucurie la Târgoviște de...

ASU Politehnica vrea să le ofere fanilor o bucurie la Târgoviște de ziua sărbătorii alb-violete. La ce detalii vor fi atenți ”Băieții în ghete”

0
DISTRIBUIȚI
asu-poli-balotesti-15
ASU Politehnica își dorește o victorie de 4 decembrie

Divizionara secundă alb-violetă începe returul pe terenul Chindiei Târgoviște. La debutul în B ASU Politehnica a suferit un eșec acasă iar pe lângă revanșă elevii lui Sorin Brîndescu vor să le ofere o bucurie suporterilor alb-violeți sub Turnul Chindiei. Jocul se dispută pe data de 4 decembrie, la 95 de ani de la nașterea primei echipe a Universității Politehnica din Timișoara.

”E o dată specială, vrem să o onorăm cu un joc bun. Vrem să ne luăm și o revanșă față de meciul din tur, în care aproape am fost umiliți de cei de la Târgoviște, care ne-au condus la un moment dat cu 4-0. Cred că vor fi altele datele problemei la acest joc. Și sper să putem aduce puncte acasă”, a declarat Sorin Brîndescu. În tur Chindia s-a impus cu 4-3 pe ”Dan Păltinișanu”.

”Vreau să le facem un cadou frumos suporterilor noștri și să câștigăm acest meci. Deși când vedem ce condiții sunt ne întrebăm de ce mai jucăm. Știm la ce să ne așteptăm față de primul meci, din tur, când am fost puțin surprinși de ei. Acum suntem puțin mai experimentați și noi”, a spus și Cristian Gălan, căpitanul lui ASU Politehnica.

Chindia Târgoviște a pierdut în ultima etapă a turului cu UTA, scor 0-3, într-un meci disputat tot pe teren propriu.


”Sincer nu mă așteptam să câștige UTA așa de ușor la ei, dar se pare că în fotbal orice e posibil. Știm cum să abordăm meciurile, mai ales cu ei, știm că au doi atacanți pe viteză. Nu trebuie să mai stăm sus, cum am făcut-o pe Dan Păltinișanu, știm ce trebuie să facem”, a subliniat Gălan.

”Din anumite puncte de vedere m-a surprins, din altele nu, pentru că și UTA e o echipă bună și Chindia a început tare campionatul și au același nucleu de jucători și se pare că au pierdut puțin din elan. Echipele adverse au început să le citească jocul și nu m-a surprins victoria UTA-ei”, a precizat Brîndescu.

Sunt atenți și la ghete

Principalul ”dușman” al fotbalului duminică pare să fie terenul de joc. În condițiile în care s-a intrat oficial în luna decembrie. Bănățenii își propun să vină pregătiți pentru orice, cu câte două perechi de ghete. ”Toată săptămâna am anticipat, ne-am antrenat aici, pe iarbă, unde terenul era înghețat la început iar apoi foarte moale. La Târgoviște s-ar putea să avem aceeași situație. E dificil de stabilit cu ce fel de ghete te prezinți. La final dacă e cu noroi, desfundat terenul, trebuie alt tip de ghete. Trebuie să ne adaptăm”, a explicat Sorin Brîndescu.

Gălan se așteaptă la ce e mai rău în privința terenului: ”Cu siguranță va fi mai greu. De acum încolo nu cred că se va mai juca fotbal. Va fi cum a fost la UTA sau poate mai rău. Dacă ninge, ei sunt într-o zonă mai de munte, nu știu ce să zic”.

Antrenorul lui ASU Poli nu se va putea baza duminică pe Alex Birău, suspendat după ”galbenul” văzut cu Balotești, și nici pe Răzvan Ghinescu, accidentat. În schimb, în lot ar putea reapărea Daniel Mărgărit, revenit dintr-o problemă medicală. ”E o problemă pentru că în ultimele meciuri am încercat să avem o constanță în ceea ce privește primul 11. Acum că am găsit formula apar suspendările, cartonașele. Dar e mai bine dacă trebuie să schimbi doi, decât șapte deodată”, a conchis Brîndescu.

Partida Chindia Târgoviște – ASU Politehnica Timișoara se dispută duminică, de la ora 11.30 (Digi), în etapa a XVIII-a a Ligii a II-a. Gazdele ocupă locul 7 cu 26 de puncte, în timp ce ”Băieții în ghete” sunt pe 15, cu 16 puncte adunate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.