Bănățean care a mai ucis acum 13 ani, trimis din nou în...

Bănățean care a mai ucis acum 13 ani, trimis din nou în judecată pentru omor. Vezi faptele TERIBILE de care este acuzat

1
DISTRIBUIȚI

judecator 1

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus în această săptămână, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului Bulai Damian, pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat.


Oamenii legii precizează că bărbatul a mai fost condamnat pentru omor în trecut.

Probele administrate în cauză în cursul urmăririi penale au relevat că „la data de 27.05.2016, în jurul orelor 10.00, în timp ce se afla pe un câmp situat la marginea municipiului Lugoj, inculpatul i-a aplicat în mod violent numeroase lovituri în zona capului, cu o bâtă groasă din lemn, victimei A. R. (care a refuzat să întreţină relaţii sexuale cu el), lovituri în urma cărora aceasta a suferit un traumatism cranio-cerebral grav soldat cu multiple fracturi, leziuni traumatice care au condus la decesul său, aceasta în condițiile în care în cursul anului 2003 inculpatul Bulai Damian a mai comis o infracțiune de omor”.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Tribunalului Timiş, procurorii precizând că până la finalizarea procesului inculpatul beneficiază de prezumția de nevinovăție.

1 COMENTARIU

  1. Eu va rog sa promovati in continuare homosexualitatea, ca ei sunt viitoru acestei Tari, oamenii astia au o mare rautate-n ei, nu este nici primu nici ultimu criminal…in rest sa auzim numai de bine !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.