Bipolar House a pregătit un nou episod din seria petrecerilor de neratat...

Bipolar House a pregătit un nou episod din seria petrecerilor de neratat cu Dan Andrei şi Cap VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Bipolar House a pregătit un nou party de neratat, în cafeneaua D'arc
Bipolar House a pregătit un nou party de neratat, în cafeneaua D’arc

Amatorii de petreceri din Timişoara sunt invitaţi la un nou episod de party pus la cale de Bipolar House, sâmbătă 3 decembrie, de la ora 23, la cafeneaua D’arc, invitaţii speciali ai acestei „nebunii“ pe ritmuri electronice fiind Dan Andrei şi Cap.

Dan Andrei este o apariţie nonşalantă şi revigorantă în spaţiul muzical house, deşi este, culmea, neinfluenţat de house. În ciuda zonei electronice în care activează, influenţele lui vin din rock, hip hop, soul, funk şi trip hop. Chiar dacă reţelele de socializare sunt în topul artiştilor, ca şi mijloc de promovare, Dan Andrei are o aversiune maximă faţă de ele, motiv pentru care îl vei găsi mai degrabă la warm-up la Ricardo Villalobos şi [a:rpia:r] sau la Sunwaves, decât pe Facebook.


Ca şi release-uri, are sub nume Just Music şi Saint Omar, la Be Chosen şi Untitled 1 / Untitled 2 şi Ramble on / Four Sticks, la Kurbits Records.

Tot mai prezent pe scena muzicii electronice din România, dar nu numai, Cap este unul dintre acei artişti care condimentează orice line-up. Dornic să se afirme, a trecut de la ascultător, la audiofil, de la colecţionar de viniluri, la DJ. Tranziţia a avut loc în 2010, iar de atunci evoluţia sa are un trend ascendent. Atunci când mixează, o face cu un amalgam de stări, fiind aproape empatic cu publicul şi adaptându-se foarte natural la vibe-ul petrecerii. Astfel, se extinde pe o arie muzicală foarte vastă, de la house vechi, până la techno autohton, fiecare gen corelându-se cu starea participanţilor. Versatilitatea sa şi selecţia muzicală l-a purtat în ultimii ani de la cele mai cunoscute scene de muzică electronică din Bucureşti, precum GuestHouse sau Space, până la Ibiza Zoo Project, Ibiza Underground, Sunwaves 12 daytime party sau în deschidere la Sunwaves 15. A performat ca warm-up act pentru artişti ca Thomas Melchior, Dorian Paic, Moritz Von Oswald, Francesco del Garda, DeWalta, Troy Pierce, Bill Patrick, Anja Schneider, Valentino Kanzyani sau Raresh. Alte momente importante le-a avut back to back cu artişti precum Cezar, Barac, Kozo, Prâslea, Gescu, Cristi Cons sau Dan Andrei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.