Bogdan Roman, fiul primarului din Deta, ARESTAT pentru șantaj și lipsire de libertate....

Bogdan Roman, fiul primarului din Deta, ARESTAT pentru șantaj și lipsire de libertate. Vezi ce s-a întâmplat

1
DISTRIBUIȚI

BOGDAN ROMAN03

Bogdan Roman, fiul primarului din Deta, Petru Roman, a fost arestat astăzi pentru 30 de zile, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunilor de lispire de libertate, șantaj și lovire și alte violențe.

În urmă cu câteva zile, Bogdan Roman l-a acostat pe un tânăr din Deta și l-a amenințat că îl va bate pe motiv că acesta ar fi vrut să se împrietenească cu o tânără despre care Roman ar fi pretins că este iubita sa.


Fiul primarului i-a spus că îl va ierta dacă îi va plăti o „amendă” 2.000 de euro.

Inițial, tânărul i-a dat 1.000 de lei, apoi, la o a doua întâlnire, i-a mai dat încă 1.000, acest „schimb” de bani fiind monitorizat de polițiști și procurori. Flagrantul a avut loc aseară în momentul în care Bogdan Roman s-a întâlnit cu tânărul pe care îl agresase și fizic. Asupra lui Roman au fost găsite un box și un cuțit. După flagrant, agresorul a fost dus la parchetul de pe lângă Judecătoria Deta pentru audieri, iar astăzi instanța a decis arestarea sa pentru 30 de zile. Decizia nu este definitivă, putând fi contestată.

1 COMENTARIU

  1. In orasul Deta se fac abuzuri de catre autoritatile locale si in speta de catre primarul Petru Roman la initiativa caruia sa majorat ilegal si prin tot felul de tertipuri si abuzuri chiriile pe concesiunile de terenuri ::: Ati marit de 7 ori concesiunea pe terenuri in zona Termal si alte zone!!!!!Care este motivul???Faceti abuzuri in functie si veti plati pentru asta !!!!e inaccesptabil asa ceva!!!!Jos mafia si abuzul din Deta!!!!!!!Acest primar este incompetent si rau voitor!!!!Vom depune la D.N.A reclamatie pentru acest individ care se crede mai sus de lege in acest oras!!!!Demisia!!!!!!!!am ajuns sa platim si 5000 ron (cincizeci de milioane lei) pe an la primarie>>>>Va rog sa va interesati si sa verificati prin ce metode a actionat acest primar cu camarila lui!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.