Brandul de petreceri AnonimTM aniversează 18 ani de existenţă. Vezi când va...

Brandul de petreceri AnonimTM aniversează 18 ani de existenţă. Vezi când va avea loc evenimentul VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Brandul de petreceri anonimTM aniversează 18 ani de existenţă cu un party special
Brandul de petreceri anonimTM aniversează 18 ani de existenţă cu un party special

Amatorii de muzică electronice, şi nu numai, sunt invitaţi la o petrecere aniversară care marchează 18 ani de existenţă a „echipei” AnonimTM, care va avea loc sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 22, la cafeneaua D’arc. Alături de petrecerile care au adus în oraşul nostru o serie de nume legendare ale muzicii electronice şi nu numai, cei de la AnonimTM au iniţiat o emisiune săptămânală de radio, o compilaţie anuală dedicată exclusiv muzicienilor timişoreni şi o serie de acţiuni de coagulare a scenei muzicale timişorene sub genericul Made in TM.


„Născut ca şi party label iniţial, AnonimTM s-a legat de-a lungul anilor de nume ca şi Roli Breaker & Dudu, Klin & Leizaboy, Seba1394, Pristvi, Tina, DuBase, Newgotti, BIA & Phobe1, de locaţii ca şi The Note, Evolution, B&W, Van Graph şi D’arc, sau de branduri ca şi 48H, RADIO AnonimTM sau Made in TM, modelând peisajul timişorean şi românesc de muzică electronică. Astăzi AnonimTM este unul dintre cele mai longevive şi respectate crew-uri de DJ (şi un MC ), şi cea mai bună adresă când vine vorba de promovarea muzicii care ne place“, ne-au declarat organizatorii evenimentului.

Line up-ul petrecerii este alcătuit din Bia, McTina, Seba1394, Phobe1, Newgotti şi Dudu, iar de visuals se va ocupa Psihodrom. Biletele pentru acest eveniment costă 20 lei înainte de miezul nopţii şi 30 lei după.

Foto: Deadline Design

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.