Cadou de Crăciun din partea timişorenilor de la JazzyBIT: albumul „Horizon”, gratuit...

Cadou de Crăciun din partea timişorenilor de la JazzyBIT: albumul „Horizon”, gratuit de sărbători

0
DISTRIBUIȚI
JazzyBIT a decis să ofere un cadou de sărăbători: albumul Horizon este gratis pentru câteva zile
JazzyBIT a decis să ofere un cadou de sărăbători: albumul Horizon este gratis pentru câteva zile

Teodor Pop (pian, claviaturi), Mihai Moldoveanu (bas) și Szabó Csongor-Zsolt (tobe) – cei trei membri ai trupei timişorene JazzyBIT – au decis să le facă un cadou inedit tuturor melomanilor: în perioada 23 – 26 decembrie albumul Horizon este gratis! „Cumpărați albumul digital de pe Bandcamp și introduceți prețul 0. Sărbători fericite!“, au anunţat membrii trupei.

La începutul lunii noiembrie, timişorenii au susţinut un concert în cadrul Festivalului Internațional de Jazz din Praga, festival de renume, fondat în 1964.


Având durata de peste o lună, Praga Jazz este cel mai vechi festival de muzică din Republica Cehă și unul dintre cele mai vechi festivaluri de jazz din Europa. Concertul timișorenilor a avut loc într-o locație istorică: Reduta Jazz Club, cel mai vechi club de jazz din Praga, fondat în 1957, club ce a găzduit chiar și un concert spontan al fostului președinte american Bill Clinton, în 1994. La sfârşitul lunii noiembrie, JazzyBIT a susținut ultimul concert din acest an, în cadrul Timișoara Jazz Festival, iar seara a fost una specială nu doar pentru public, ci și pentru membrii trupei. Concret, în cadrul festivalului, formația JazzyBIT a primit premiul „Grupul anului”. Premiul a fost oferit de Consiliul Județean Timiș și a fost înmânat de Marius Giura, președintele Fundației Culturale Jazz Banat. Acesta reprezintă o recompensă a meritelor aduse jazz-ului timișorean în România și străinătate.

La începutul acestui an, JazzyBIT a lansat albumul „Horizon”, apoi urmând un turneu în 13 orașe din România și Ungaria. De asemenea, anul acesta formația timișoreană a fost prezentă și în cadrul unor evenimente precum: Gărâna Jazz Festival sau Untold Festival.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.