Cadou de sărbători din partea formaţiei timişorene Sanctuar. Vezi videoclipul piesei Nopţi...

Cadou de sărbători din partea formaţiei timişorene Sanctuar. Vezi videoclipul piesei Nopţi la Rând VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia Sanctuar a lansat piesa Nopţi la rând, care face parte din următorul album al trupei

Formaţia timişoreană Sanctuar a lansat videoclipul piesei „Nopţi la rând“, melodie care anunţă un nou material discografic al trupei, programat să ajungă în mâinile fanilor în primăvara anului viitor sub numele de „Simfonia îngerilor“. „În sfârşit a ajuns moşu’ şi pe la noi şi ce a lăsat sub brad, este pentru voi, toţi cei care ne susţineţi. Mulţumim frumos şi Crăciun Fericit în continuare. Ne vedem sănătoşi în 2017 cu întreg albumul“, au declarat membrii trupei.

Formaţia timişoreană, care conform mărturisirilor proprii cântă „sută la sută rock“, a luat fiinţă la începutul anului 2004 şi îi citează ca influenţe pe cei de la Iron Maiden, Manowar, Helloween sau Judas Priest. Primul lor material se numeşte “Fiinţe Alese”, iar albumul “30 de vieţi” a a beneficiat de un master profesionist efectuat de chitaristul Cristi Gram.


Componenţa actuală a formaţiei este Claudiu Rugăciune (voce, chitară), Florin Rugăciune (bass), Erdei Claudiu (chitară) şi Cătălin Diaconu (tobe). De-a lungul timpului, Sanctuar a deschis show-uri pentru trupe româneşti, cum ar fi: Cargo, Iris, Compact, Trooper, Viţa de Vie sau Holograf, dar şi pentru Kiss Forever Band (Ungaria) sau Bonfire (Germania). În vara acestui an, trupa a susţinut concerte în cadrul SeaWolves Festival desfăşurat la Mamaia, la Road Patrol Bikers Festival (Timişoara) şi Bikers Fest Alba Iulia.

În acest an, trupa timişoreană a participat şi la realizarea compilaţiei One Take – Made in TM – disc care conţine melodii înregistrate de zece trupe din oraşul nostru, unde alături de ei se mai regăsesc compoziţii semnate de Haos, Brum, Sebastian Spanache Trio, Melting Dice, Virgula, Arc Gotic, Umbre Zidite, The Different Class şi The Case.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.