Candidații PNL îndeamnă românii să iasă la vot. Cine profită de pe...

Candidații PNL îndeamnă românii să iasă la vot. Cine profită de pe urma absenteismului (P)

0
DISTRIBUIȚI

echipa-pnl_pressalert

În ultima zi a campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, candidații Partidului Național Liberal în județul Timiș îndeamnă cetățenii să iasă la vot. ”Oamenii răi au ajuns la guvernare întotdeauna pentru că oamenii buni au stat acasă. Aş vrea de data aceasta, din tot sufletul, să-i conving pe toţi oamenii buni din România să iasă la vot şi să voteze normalitatea. Dacă s-au săturat de demagogie, de reţete care presupun cuvinte goale şi iluzii vândute la kilogram, atunci îi rog să vină la vot!”, a declarat președintele PNL și candidat la Senat în județul Timiș, Alina Gorghiu.

Președintele PNL a publicat pe o rețea de socializare și o fotografie în care apare alături de premierul Dacian Cioloș, însoțită de un mesaj mobilizator. ”De ce vă cer să ieșiți duminică la vot? Pentru că parteneriatul PNL cu Dacian Cioloș înseamnă mai mult decât un proiect pentru viitorul României. Parteneriatul nostru se bazează pe încredere reciprocă și respect iar cuvântul dat rămâne ferm ca o strângere de mână”, a spus liderul liberal. Alina Gorghiu a subliniat că are încredere în echipa liberală, în România și în oamenii ei.


”Încrederea e lucrul de care avem mare nevoie cu toții, dincolo de programe și cifre. De încredere, speranță și respect!”, le-a transmis liderul liberal utilizatorilor rețelei de socializare. Amintim că Partidul Național Liberal îl susține pe Dacian Cioloș pentru un nou mandat de premier, într-un viitor guvern format în jurul liberalilor.

Alături de Alina Gorghiu, și alți candidați din echipa liberalilor din Timiș au transmis mesaje în care îndeamnă timișenii să meargă duminică la vot. Liliana Oneț, fost subprefect de Timiș, afirmă, într-un mesaj video, că unele partide mizează pe neimplicarea cetățenilor pentru că le este teamă de votul popular. Liliana Oneț speră că de data aceasta, participarea la vot în județul Timiș va fi mai bună decât la ultimele alegeri, când Timișul a fost codaș în topul prezenței la urne. ”Iubesc acest județ și știu că poate mai mult și mai bine. Haideți să ne învingem orice urmă de resemnare și de pasivitate. Vă invit duminică la vot!”, a spus Liliana Oneț.

Pavel Popescu, timișeanul de 29 de ani care candidează pe lista PNL pentru Camera Deputaților, afirmă, într-un mesaj similar, că liberalii și-au asumat să facă schimbarea clasei politice pe care românii au cerut-o în stradă. ”Acum un an, România s-a trezit. N-ar fi păcat să adormim la loc, acum, când ar trebui să terminăm ce am început?”, este mesajul liberalului, care îi îndeamnă pe toți românii să iasă la urne duminică și să aleagă drumul înainte pentru România.

Candidații PNL au arătat, în mai multe rânduri, că singurul partid care ar beneficia de pe urma unei prezențe scăzute la vot, inclusiv în Timiș, este PSD, motiv pentru care acest partid nici nu îndeamnă cetățenii să meargă la urne. Liberalii consideră că fiecare român trebuie să-și folosească dreptul de a influența viitorul țării și îi îndeamnă pe români să nu ajute, indirect, partide care mizează pe absenteism.

Publicat la comanda PNL de către Boța Dragoș Pressalert PFA Cod unic mandatar: 11160004