Care este ultima modă pe pârtie în stațiunea montană Șureanu. Pe câte...

Care este ultima modă pe pârtie în stațiunea montană Șureanu. Pe câte pârtii se pot distra turiștii

0
DISTRIBUIȚI
snow tubing
Snow tubing-ul, noua atracție de pe pârtii.

Într-o stațiune montană aflată la aproximativ 200 de kilometri de Timișoara, turiștii care iubesc zăpada sunt așteptați să se dea pe pârtie cu…colacul. Se întâmplă la Domeniul Schiabil Șureanu, județul Alba, unde, la sfârșitul acestei săptămâni, a fost inaugurată și o pârtie de snow tubing, amenajată lângă pârtia pentru copii.

Sezonul de schi a fost deschis în stațiunea montană Șureanu

Snow tubing-ul reprezintă noua atracție de pe pârtii și constă în coborârea lor într-un colac gonflabil, special conceput. Acest sport de iarnă este preferat, în special, de tineri, dar poate fi practicat de oricine pentru că nu necesită experiență. În prezent, snow tubing-ul este foarte popular în mai multe țări.

Reprezentanții Domeniului Schiabil Șureanu anunță că de vineri, 2 decembrie, a fost deschis oficial noul sezon de schi, astfel că iubitorii sporturilor de iarnă s-au putut bucura de prima ieșire pe pârtie din sezonul 2016 – 2017, în această stațiune montană.

Domeniul Schiabil Șureanu se află în Munții Șureanu, la o altitudine de 2.000 de metri.


Aici sunt disponibile opt pârtii, cu o lungime totală de 11 kilometri, însă nu toate au fost deschise în acest sfârșit de săptămână.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.