Cea mai mare echipă din țară de Moș Crăciuni de închiriat se...

Cea mai mare echipă din țară de Moș Crăciuni de închiriat se află la Timișoara. Cei cu barbă reală, cei mai căutați FOTO

0
DISTRIBUIȚI
mos craciun de inchiriat
Moș Crăciun se lasă închiriat și în acest an, la Timișoara.

Cea mai mare echipă din România de Moș Crăciuni care se lasă închiriați se află la Timișoara. Este vorba de 12 Moș Crăciuni dolofani, cu obraji roșii, privirea blândă, barbă lungă, albă și vârstă rezonabilă. Jumătate dintre aceștia au barbă reală, motiv pentru care sunt și cei mai solicitați în Ajunul Crăciunului de părinții care doresc să construiască pentru micuții lor o lume magică, de poveste.

Potrivit reprezentanților firmei care oferă cei doisprezece Moș Crăciuni de închiriat, afacerea merge ca pe roate. Astfel, în seara de Ajun, un Moș Crăciun vizitează până la zece familii pentru a împărți cadouri.

„Facem acest lucru ca o completare a evenimentelor din timpul anului, urmărim tematica sezonului. Mergem mai mult pe recomandări în ceea ce privește clienții, cresc comenzile în funcție de implicarea noastră. Echipa noastră se numește Moș Crăciun din Hazliponia și cred că este cea mai mare echipă de Moși Crăciuni din țară. Jumătate din Moși au barbă naturală, de altfel, aceștia sunt și cei mai căutați, dar și tariful e mai mare”, a explicat Cristian Hegyi, din parte firmei care închiriază Moș Crăciuni.

hazlitii_mos_craciun-big3

În ceea ce privește costurile, un Moș Crăciun cu barbă naturală se închiriază în seara de Ajun cu 320 lei, dar acesta este însoțit și de un spiriduș. Vizita Moșului la o familie durează între 15 și 20 de minute. Moș Crăciunul cu barbă artificială poate fi închiriat în schimbul sumei de 150 de lei.

De asemenea, cei 12 Moși Crăciuni și spiridușii sunt închiriați și pentru serbări sau evenimente private, iar prețul este de 290 lei pentru un program care durează o oră. Iar afacerea merge farte bine în luna decembrie.

„Participăm la evenimente încă de la Moș Nicolae și până la Crăciun. În seara de Ajun, cam fiecare Moș Crăciun are până în zece familii de vizitat, din Timișoara și satele limitrofe. Persoanele pe care le selectăm pentru a juca acest rol le căutăm, mergem pe recomandări.


Pe lângă înfățișare, este important și caracterul, trebuie să iubească copiii. Înainte de vizită, se face programarea și sunt introduse mai multe date. Moșul are desfășurătorul evenimentului, știe detalii despre fiecare copil în parte, iar când intră, are o poveste făcută deja, un repertoriu. Spiridușul este cel care îl introduce pe Moșul, iar împreună împart cadourile familiei. Dacă e făcută cu suflet, e ușoară această meserie, merită”, mai precizează Cristian Hegyi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.