Cea mai mare realizare a Camerei de Comerț Timiș în 2016, înființarea...

Cea mai mare realizare a Camerei de Comerț Timiș în 2016, înființarea Biroului Unic, unde firmele pot primi consultanță. Ce planuri are instituția pentru 2017

0
DISTRIBUIȚI
florica-chirita
Anul 2016, plin de realizări pentru Camera de Comerț Timiș.

Anul 2016 a fost pentru Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș unul plin, dar în care instituția a avut doar realizări. Astfel, au fost organizate nouă seminarii la care au participat 1.300 de firme, unsprezece misiuni economice, au fost realizate două parteneriate mari și s-au desfășurat o mulțime de expoziții, la care au participat 300 de expozanți și 57.000 de vizitatori. Astfel de acțiuni vor continua și în anul 2017.

Însă, cea mai mare realizare a CCIA Timiș este înființarea Biroului Unic, unde firmele pot primi consultanță și informații gratuite din partea mai multor instituții, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara.

“Pentru CCIA Timiș, anul 2016 a fost unul excepțional.


Atât evenimentele care au avut loc în acest an, cât și vizita oficialilor, a ambasadorilor la noi în județ, au fost într-un număr foarte mare. După fiecare vizită a ambasadorilor în județul Timiș, au fost rezultate concrete. N-am avut vizite protocolare, ci vizite de lucru. În 2017 avem un program care se bazează pe aceste colaborări. De asemenea, fiecare departament al instituției a avut realizări mari. Dacă mă refer la proiecte care au fost scrise în acest an pentru 2017, avem unsprezece, dintre care șapte au trecut de faza de evaluare, iar în primul trimestru o să implementăm trei proiecte”, a explicat Florica Chiriță, directorul general al CCIA Timiș.

Reprezentanții instituției spun că o bună parte din proiectele scrise au fost orientate pe partea de forță de muncă, mai ales că în județul Timiș aceasta reprezintă o adevărată problemă.

“În toate domeniile avem realizări. Cea mai mare realizare a anului 2016 a fost, însă, înființarea Biroului Unic. Financiar stăm foarte bine, CCIA Timiș închide pe plus anul 2016. Doresc tuturor cetățenilor sărbători fericite, un an plin de bucurii, liniște și încredere în viitor că o să fie mai bine”, a conchis Florica Chiriță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.