Comercianți inventivi: la Timișoara se vând nuielușe naturale, cu note muzicale sau...

Comercianți inventivi: la Timișoara se vând nuielușe naturale, cu note muzicale sau cu personaje din desenele animate, de Moș Nicolae FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-510207966">
nuielusa
Nuielușă cu personaje din desenele animate.

Prichindeii care nu au fost prea cuminți în acest an s-ar putea trezi, în noaptea de Moș Nicolae, cu un cadou nu prea plăcut în pragul ușii. Și anume, o nuielușă, pe lângă dulciuri sau jucării. Timișorenii care sunt în căutarea de astfel de bețe pe care să le ofere de Moș Nicolae au de unde alege. Asta pentru că, și în acest an, comercianții au dat dovadă de multă creativitate și au realizat nuielușe din cele mai colorate și inedite.

Care sunt nuielușele vedetă

Astfel, un vânzător de pe str. Mărășești oferă clienților bețe pe care sunt prinse mici bilețele cu partituri din colinde celebre, precum “Jingle Bells”, care costă trei lei, dar și nuielușe cu mesaje precum “Hope” (n. r. – speranță) sau “Love” (n. r. – dragoste), care se vând cu patru lei. De asemenea, în centrul Timișoarei pot fi găsite și nuielușe cu personaje celebre din desenele animate preferate de prichindei, care costă cinci lei.

Vedete și în acest an sunt bețele naturale, dar și cele croșetate, prețul de vânzare fiind tot de cinci lei. Nu lipsesc nici nuielușele cu miros de lavandă sau cele din scorțișoară, care sunt și cele mai scumpe, aproximativ zece lei.

Nuielușele de Moș Nicolae se vând în zeci de locații din tot orașul, până în data de 6 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.