Concert folk cu trupa Remember, la Timişoara. Vezi când va avea loc

Concert folk cu trupa Remember, la Timişoara. Vezi când va avea loc

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia Remember va susţine un concert deosebit la Timişoara
Formaţia Remember va susţine un concert deosebit la Timişoara

Melomanii timişoreni sunt aşteptaţi la un eveniment deosebit care îi va aduce în faţa spectatorilor pe cei cinci membri ai trupei Remember, o formaţie care a luat naştere în anul 2010, în formulă de trio.

Trupa Remember s-a format din întâmplare, după o întâlnire de suflet (întâlnirea de 30 ani a grupului Flores), unde alături de profesorul nostru şi de alţi colegi am început să cântăm.


Pentru că eram din generaţii diferite nu ne cunoşteam chiar toţi, dar am reuşit să remarc vocea lui Alin Dinulescu şi mi-a plăcut enorm. Numele l-am moştenit de la grupul format cândva de Alin Dinulescu şi Marius Rădmănăştean (amândoi foşti membrii ai trupei Flores). Marius ar fi fost în mod cert alături de noi dacă nu era deja consacrat în TVR Bucureşti. Aşa că el ne susţine moral. În formula de trei, adică Alin Dinulescu, Dana şi Janos Varadi am participat la diverse festivaluri, evenimente şi concerte în Timişoara dar şi în tară. Am obţinut premii şi mulţi fani. Acum am hotărât că ar fi binevenită în trupă puţină influenţă rock aşa că am invitat alături de noi pe Marian Draghia şi Andrei Comşa“, ne-a declarat Dana Varadi, solista trupei.

Alături de ea, din formula actuală mai fac parte Alin Dinulescu ghitară şi voce, Marian Draghia ghitară, Andrei Comşa – bas şi Janos Varadi  – tobe. Concertul va avea loc duminică, 18 decembrie, de la ora 20.00, la 1740 Music Cafe, iar biletele de intrare costă 15 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.