Copiii de la centrele de plasament din județ susțin un concert de...

Copiii de la centrele de plasament din județ susțin un concert de colinde pentru timișoreni. Vezi când are loc și când pornește „alaiul colindătorilor”

0
DISTRIBUIȚI

alai-colindatori

A devenit deja o tradiție ca în zilele premergătoare marii sărbători a Nașterii Domnului, copiii din centrele de ocrotire ale județului Timiș să colinde la Timișoara. Peste o sută de copii din centrele de plasament de la Găvojdia, Lugoj, Recaș și Timișoara vor susține un concert de colinde la catedrala mitropolitană din Timișoara, luni, în 19 decembrie, de la ora 17.30, după care vor primi daruri din partea Mitropoliei Banatului.

Miercuri, 21 decembrie, la ora 10.00 „Alaiul colindătorilor” va susține un program de colinde tradiționale.


Acesta va porni de la Centrul de Cultură și Artă al județului Timiș și va face un popas la consiliul județean, iar apoi la Mitropolia Banatului, unde va prezenta câte un spectacol de colinde.

În acest an vor participa ansambul profesionist „Banatul”, grupul vocal al școlii de artă coordonat de Georgiana Necșa și Iasmina Iova, grupul de dubași de la Pietroasa, Curtea și Tomești, ansamblul „Ghiocelul” din Giroc, corul din Criciova, ansamblul „Izvorașul” din Buziaș, grupul vocal din Periam, corul Institutului Cultural al românilor din Voivodina (Torac), fanfara „Pro Amicitia”, grupul vocal din Coștei, grupul vocal de copii din Urseni și grupul vocal coordonat de Liliana Savu Badea din Buziaș. Programul susținut de „Alaiul colindătorilor” se va încheia la ora 13.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.