Cum pot studenții și pasionații de automotive din Timișoara să contribuie la...

Cum pot studenții și pasionații de automotive din Timișoara să contribuie la realizarea automobilului anului 2030 și să câștige 100.000 de euro

0
DISTRIBUIȚI
euro
Studenții timișoreni pot câștiga 100.000 de euro.

Studenții creativi și pasionați de domeniul automotive din Timișoara au o șansă unică. Aceștia pot câștiga 100.000 de euro și pot contribui la realizarea mașinii anului 2030, dacă se înscriu la o competiție internațională.

Este vorba de un concurs ajuns la cea de-a patra ediție, organizat de Valeo, o multinațională din domeniul automotive care își desfășoară activitatea și la Timișoara.


Tinerii interesați au timp să se înscrie în competiție până la data de 31 ianuarie 2017.

Aceștia pot forma echipe de doi – cinci studenți care să vină cu o soluție legată de două teme: cea mai bună inovație în domeniul automotive și cea mai bună idee de a utiliza mașina într-un nou mod. La final, din întreaga lume vor fi selectate 24 de echipe, care vor primi 5.000 de euro pentru implementarea ideii.

Marele premiu pentru fiecare dintre cele două categorii este de 100.000 de euro, care va fi acordat unei echipe care va concepe și crea echipamentul automobil care va face mașinile anului 2030 mai inteligente și mai intuitive. De asemenea, ocupanții locului doi de la fiecare categorie primesc 10.000 de euro.

Echipele câștigătoare vor fi anunțate în octombrie 2017, în Franța, în cadrul evenimentului Paris Motor Show. Mai multe informații despre competiție se găsesc AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.