DESCINDERI în această dimineaţă, în Timiş. Vezi de ce fapte sunt suspectați...

DESCINDERI în această dimineaţă, în Timiş. Vezi de ce fapte sunt suspectați cei „săltaţi” de mascaţi UPDATE Cine a sesizat autoritățile

0
DISTRIBUIȚI

proxenetimedgidia-1443719530

Ghinion pentru mai multe persoane din Timiș care s-au trezit în această dimineaţă nu cu colidători la uşă, ci cu mascaţii.


Poliţişti din Făget, coordonaţi de un procuror au descins la primele ore ale zilei la mai multe adrese din Lugoj unde locuiesc persoane suspectate de furt.

Acţiunile sunt în plină desfăşurare. Potrivit anchetatorilor, urmează să fie puse în aplicare mai multe mandate de aducere. Suspecţii vor ajunge la audieri în faţa procurorilor urmând să se stabilească ulterior dacă se va cere sau nu arestarea preventivă a suspecţilor.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Conform cetateanul.ro, precheziţiile au avut loc după ce Vodafone şi RDS, două dintre companiile de telefonie mobilă care domină piaţa la Lugoj, Făget şi în satele din jur au sesizat poliţia despre faptul că hoţii au furat o cantitate importantă de acumulatori, montaţi pe stâlpi pentru a asigura semnalul la telefoanele mobile.

Patru persoane au fost duse la audieri.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.