DRAMĂ Familie cu trei copii, rămasă fără casă, în a doua zi...

DRAMĂ Familie cu trei copii, rămasă fără casă, în a doua zi de Crăciun. Ce s-a întâmplat FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1907859206">

Dramă cumplită pentru o familie cu trei copii minori, din judeţul Timiş. Aceasta şi-a văzut casa mistuită de flăcări în această dimineaţă. Agoniseala de o viaţă s-a făcut scrum în doar câteva minute.

Incendiul a avut loc în localitatea timişeană Teremia Mare. Părinţii şi cei trei copii, în vârstă de 2, 5 şi respectiv 9 ani, au reuşit să iasă singuri din casă, atunci când au văzut că aceasta a fost cuprinsă de flăcări. Au sunat disperaţi la 112, iar la faţa locului au ajuns imediat două autospeciale de lucru cu apă și spumă, un echipaj SMURD, un ofițer și nouă subofițeri. În sprijinul acestora a venit și o autospecială a SVSU Teremia Mare.

Copiii şi părinţii au primit îngrijiri medicale la faţa locului din partea medicilor. Aceştia sunt în afara oricărui pericol însă au rămas pe drumuri deoarece casa a ars în totalitate, în ciuda eforturilor făcute de pompieri. În cele din urmă, vâlvătaia a fost lichidată.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.