Druckeria organizează o nouă ediție a Acțiunii de Crăciun pentru ajutorarea timișenilor...

Druckeria organizează o nouă ediție a Acțiunii de Crăciun pentru ajutorarea timișenilor mai puțin norocoși. Află cum poți contribui

0
DISTRIBUIȚI
© Emanuel Titus Iliesi
Foto: Emanuel Titus Iliesi

Asociația Suporterilor Timișoreni Druckeria a făcut o tradiție din a încerca, la final de an, să le aducă o bucurie persoanelor din județ cu o situație materială precară. Acțiunea de Crăciun, care a implicat de-a lungul anilor suporteri, fotbaliști, baschetbaliști, rugbiști ori handbaliști, a ajuns la ediția a 8-a și își propune să strângă în mod deosebit jucării și alimente care mai apoi să fie distribuite în satele din județul Timiș.

”Prin forțele tuturor am reușit să strângem mii de jucării, haine, pachete cu alimente de bază pe care le-am împărțit în fiecare an în satele din județul nostru.


Anul acesta Druckeria are nevoie din nou de tine”, se arată în anunțul postat pe pagina lui ASU Politehnica. Anul trecut acțiunea fanilor alb-violeți a depășit chiar granițele județului, extinzându-se și în Caraș-Severin. Iar în total peste o sută de copii și zeci de familii au fost ajutate.

Noua Acțiune de Crăciun debutează azi. Fanii își pot aduce primele contribuții cu ocazia partidei ASU Politehnica – CSM Râmnicu Vâlcea, care începe la ora 13.00. Rugămintea organizatorilor e să se aducă jucării în stare bună de funcționare. În perioada 10–17 decembrie la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină timișorenii sunt așteptați să doneze sânge pentru ca tichetele primite să fie folosite la achiziționarea de alimente pentru cei săraci. Sunt bineprimite de asemenea și donațiile. Conturile valide sunt: Druckeria – RO76 RZBR 0000 0600 1231 2108 – în lei și RO29 RZBR 0000 0600 1231 2954 – în euro (swift RZBR ROBU), deschise la Raiffeisen Bank – Agenția Banat, cu specificația „Pentru Acțiunea de Crăciun”. Pentru informații suplimentare sau chiar pentru a te implica activ în campanie sunt disponibile următoarele date de contact: e-mail – contact@sspolitehnica.ro sau telefon – 0723951775 (Adrian).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.