Echipajele de descarcerare, solicitate la Timișoara cu doar două ore înainte de...

Echipajele de descarcerare, solicitate la Timișoara cu doar două ore înainte de trecerea în noul an. Vezi ce s-a întâmplat

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1889777655">

Accident cu două ore înainte de intrarea în Noul An, pe strada Pestalozzi din Timișoara: un moment de neatenție din partea unei șoferițe a făcut ca două persoane să ajungă la spital.

Șoferului unui Audi înmatriculat în Suedia se deplasa pe strada Pestalozzi, înspre Fabrica de Bere când, la un moment dat, de pe o stradă laterală, a ieșit o șoferiță, fără a se asigura. Șoferul din Audi nu a mai putut evita impactul și a lovit în plin mașina condusă de șoferiță. Automobilul femeii a ajuns pe trotuar, unde s-a lovit de un stâlp, în timp ce mașina bărbatului s-a răsucit de mai multe ori pe șosea.

În urma impactului, două persoane din Audi au fost rănite. Una dintre victime, supraponderală, a rămas încarcerată și a fost nevoie de intervenția pompierilor de la Descarcerare pentru a o scoate din autoturism. Ambele victime au fost preluate de Ambulanțe și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Șoferița vinovată s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Traficul pe strada Pestalozzi a fost blocat aproape o oră din cauza accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.