Elevi și studenți din Timișoara, invitați să participe la o altfel de...

Elevi și studenți din Timișoara, invitați să participe la o altfel de oră de programare, susținută la nivel mondial de Bill Gates sau Mark Zuckerberg. Când are loc

0
DISTRIBUIȚI

calculator

Elevii și studenții din Timișoara pasionați de lumea fascinantă a tehnologiilor IT sunt așteptați să participe la o altfel de oră de programare. Acțiunea are loc mâine, 7 decembrie, în Aula Magna a Universității de Vest din Timișoara, iar intrarea este gratuită.
Evenimentul numit „Ora de Programare” (Hour of Code) este organizat în capitala Banatului în cadrul unui program derulat la nivel mondial.

„Vom susține două sesiuni de prezentări care au drept unic scop introducerea elevilor de gimnaziu și liceu precum și a studenților în lumea fascinantă a tehnologiilor IT.


Evenimentele se adresează tuturor celor care doresc să intre în contact cu ceea ce se întâmplă în lumea dinamică a IT-ului”, spune Ciprian Jichici, unul dintre cei doi IT-iști care vor susține prezentările.

Sesiunea de la ora 13.00 este adresată elevilor de gimnaziu și de liceu, iar cea de la ora 18.00 – studenților de la toate universitățile, facultățile și specializările din Timișoara.

Hour of Code este o mişcare globală ce a atins zeci de milioane de elevi si studenţi din peste 180 de ţări. Oricine, oriunde, poate organiza un eveniment Hour of Code, care este susținut la nivel mondial de nume importante precum Bill Gates sau Mark Zuckerberg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.