Firmele din Timiș, invitate de camera de comerț să participe la patru...

Firmele din Timiș, invitate de camera de comerț să participe la patru misiuni economice, la începutul anului 2017. Ce evenimente au loc

0
DISTRIBUIȚI

femei afacere

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș invită firmele din județ să participe la patru misiuni economice, în primele luni ale anului 2017, trei în Grecia și una în Dubai.

Astfel, în perioada 14 – 18 martie, în Dubai are loc Târgul Internațional Playworld Middle East 2017 – The World of Kids. Evenimentul se află la ediția cu numărul patru și reprezintă singura expoziție din Orientul Mijlociu dedicată întregii game de produse pentru copii. La expoziție participă producători din întreaga lume și distribuitori regionali ai celor mai renumite branduri care vor expune jucării, jocuri, articole pentru copii, echipament sportiv, mobilier și multe altele. Termenul de înscriere în misiunea economică organizată de CCIA Timiș este 30 ianuarie 2017.

De asemenea, firmele timișene sunt invitate să participe și la Târgul Internațional de păsări și animale “Zootechnia”, care se desfășoară în perioada 2 – 5 februarie 2017, în Salonic, Grecia. Evenimentul se află la cea de-a zecea ediție și este cel mai important de acest gen din Balcani și sud-estul Europei.


Printre expozanți se numără producători de mașini și echipamente pentru zootehnie – acvacultură, produse farmaceutice, materii prime pentru animale, animale vii (bovine, porcine, caprine, ovine, păsări de curte etc.), mașini de ambalare, accesorii și consumabile, agenții & servicii. Termenul de înscriere este 6 ianuarie 2017.

Tot în Grecia, dar în Atena, are loc, în perioada 10 – 13 februarie, Târgul Internațional “Horeca”, aflat la ediția cu numărul 12. Târgul reprezintă cel mai important eveniment de acest gen dedicat industriei hoteliere și a serviciilor alimentar. La târg participă profesioniști din categoriile: hoteluri, hosteluri, baruri&Cafenele, bucătari, pensiuni agro-turistice, comercianți de produse alimentare, lanțuri de catering, restaurante, cantine, cafenele Snack, divertisment, locații pentru petrecerea timpului liber, fast food–pizzerii, brutărie, patiserie și produse de panificație, cofetărie & înghețată. Termenul de înscriere este 12 ianuarie 2017.

În Atena are loc, în perioada 2 – 5 martie 2017, și Târgul Internațional de materiale pentru construcții “Infacoma”, aflat la cea de-a 34-a ediție. Acesta este cel mai important eveniment de acest gen din Balcani și sud-estul Europei. Se vor expune: materiale de construcție, izolații, profiluri pentru uși și ferestre, obiecte sanitare, lucrări preconstrucție și tehnologie. În paralel, în același centru expozițional va găzdui Târgul internațional de surse de energie regenerabilă, ventilare, bazine, aer condiționat, sisteme de încălzire „AQUATHERM”. Termenul de înscriere este 20 ianuarie 2017.

Reprezentanții CCIA Timiș anunță că în cadrul unui program susținut de guvernul elen, companiile interesate de importul de produse din Grecia beneficiază de facilități precum gratuitate pentru cazare (două nopți în hotel de 4 sau 5 stele) și transport cu avionul, pentru un reprezentant al firmei participante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.