Firmele din Timiș, invitate să participe la un târg internațional în Turcia....

Firmele din Timiș, invitate să participe la un târg internațional în Turcia. Când are loc și cui este dedicat

0
DISTRIBUIȚI
targ turcia
Firmele din Timiș, invitate la o misiune economică în Turcia.

Firmele din industria de prelucrare a metalelor și tratamentul de suprafață, sunt invitate de reprezentanții Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș să participe la un eveniment internațional organizat în Turcia. Este vorba de cea de-a 22-a ediție a unui târg dedicat industriei amintite mai sus – WIN EURASIA Metalworking, care are loc în perioada 9 – 12 februarie 2017.

„Cu o producţie în creştere, industria producătoare de maşini unelte a Turciei a ajuns la o valoare de 13,4 miliarde dolari SUA, 80% din această producţie fiind utilajele de prelucrare a metalului, care reprezintă principala zonă de focalizare a Târgului WIN EURASIA Metalworking.


Principalele sectoare prezentate în expoziție sunt: prelucrarea materiilor prime şi semifinite, prelucrare sârmă, tuburi şi ţevi, prelucrare foi metalice, formare, asamblare, separare, sudare, tratamente de suprafaţă și măsurarea şi controlul calităţii”, transmite CCIA Timiș.

De asemenea, antreprenorii din Timiș care participă la târgul din Turcia pot lua parte și la diferite secțiuni speciale susținute de profesioniști din domeniul roboticii și automatizării.

CCIA Timiș mai anunță că firmele românești beneficiază de o serie de facilități și gratuități oferite de organizatorul expoziției. Și anume: trei nopți cazare, transferuri interne, expunere materiale de promovare în standul comun rezervat delegaţiei CCIAT și vizite la firme. Participanții suportă doar cheltuielile de transport. Termenul de înscriere la târgul internațional este 20 ianuarie 2017.

Mai multe detalii despre expoziţie sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.