Fostul secretar Cojocari, readus în Primăria Timișoara. Ce sarcină importantă a primit...

Fostul secretar Cojocari, readus în Primăria Timișoara. Ce sarcină importantă a primit de la Nicolae Robu pentru alegeri

0
DISTRIBUIȚI

cojocari robu simonis consiliul local

Ioan Cojocari, fostul secretar al Primăriei Timișoara, nu are liniște după ce s-a pensionat și a revenit în instituție.  Într-un document trimis de primarul Nicolae Robu Prefecturii Timiș se precizează faptul că ”activitatea celor 207 responsabili și a biroului administrativ , privind amenajarea secțiilor de votare (pentru alegerile parlamentare de duminică, n.a.), va fi coordonată de către domnul Ioan Cojocari, fostul secretar al municipiului Timișoara”.

Contactat de PRESSALERT.ro, Cojocari a anunțat că reîntoarcerea sa este una temporară pentru că ”am semnat o convenție civilă pe o lună ca să fie fie o formă legală.


Am avut o convenție când am plecat – timp de 25 de ani eu am organizat alegerile. Nu am implicat-o deloc pe fata asta (Simona Drăgoi, cea care acum ocupă funcția de secretar al Primăriei Timișoara, n.a.). Eu nu mă duc la ședințe, ea se duce, ea semnează acte. Ajut la treburile legate de organizarea secțiilor. E bine pentru toată lumea să fie bine. Nu e o chestiune să influențez ceva. Sunt 207 responsabili de secție care trebuie ținuți în mână. Cred că mai am atâta autoritate”. Deși anterior a recunoscut că a fost chemat de Nicolae Robu ”să dea o mână de ajutor”, astăzi Cojocari a susținut că a venit din proprie inițiativă și a depus o cerere la primărie.

Ioan Cojocari este trimis în judecată de DNA în dosarul finanțării ilegale a echipei de fotbal Politehnica Timișoara a lui Marian Iancu, dosarul fiind pe rolul Tribunalului Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.