IMPRESIONANT 650 de elevi premianți din satele din Timiș, recompensați cu un...

IMPRESIONANT 650 de elevi premianți din satele din Timiș, recompensați cu un film, la mall. Mulți dintre copii n-au fost niciodată la cinema

0
DISTRIBUIȚI
Elevi premianți, pentru prima dată la cinema
Elevi premianți, pentru prima dată la cinema

Elevii premianți din satele din județul Timiș, au avut parte de o surpriză, în prag de Crăciun. Astfel, în această dimineață, aproximativ 650 de copii de clasele V – VIII, care au obținut premiile I, II sau III, au fost recompensați cu o ieșire la film, la mall-ul din Calea Șagului, și cu diferite cadouri.

Potrivit organizatorilor, Rotary Opera Timișoara, mulți dintre acești copii sunt pentru prima dată în Timișoara, într-un mall sau la cinema. Acțiunea a avut loc în cadrul proiectului „Premii pentru Premianți”, care în acest an a ajuns la ediția cu numărul șase.

„Cu această ocazie, reușim să aducem din județ în jur de 600 – 650 de copii premianți.


Acest eveniment ajunge să fie foarte drăguț și impresionant, în același timp. Ne aducem aminte de niște testimoniale pe care le-am avut după primele ediții în care, în niște scrisori de mulțumire, ni se aducea la cunoștință că acei copii ajungeau pentru prima oară la oraș, în mall și într-un cinematograf. Și dacă ținem cont că ne găsim în secolul 21, asta spune ceva. Acești copii sunt copii premiați, cei mai buni copii din mediul rural din care provin, din comune care se găsesc la 50-60 de km de Timișoara și un copil vine pentru prima oară la cinematograf”, a explicat Mircea Bălan, din partea Clubului Rotary Opera Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.