INOVAȚIE Aplicația realizată la Timișoara care ne ajută să ne contactăm prietenii,...

INOVAȚIE Aplicația realizată la Timișoara care ne ajută să ne contactăm prietenii, de pe telefonul mobil, cu o singură atingere de ecran, a fost lansată și în România

0
DISTRIBUIȚI
smartphone
La Timișoara a fost creată aplicația Canvy

Canvy, aplicația creată la Timișoara care ne ajută să ne contactăm prietenii, de pe telefonul mobil, cu o singură atingere de ecran, a fost lansată, de Crăciun, în România. Momentan, aplicația Canvy este disponibilă pentru sistemul de operare Android și poate fi descărcată gratuit.

Aplicația a fost realizată de 13 timișoreni inventivi și gestionează mult mai eficient contactele pe care le avem în telefonul mobil. Astfel, românii care descarcă aplicația pe telefonul lor mobil pot, cu o singură atingere de ecran pe numele unei persoane, să aleagă din șase medii prin care doresc să comunice cu ea, printre care Facebook, WhatsApp, Skype, e-mail sau SMS.

canvy

„Canvy oferă o modalitate simplă, eficientă și intuitivă de a comunica în deplină siguranță.


Aplicația noastră pune la dispoziția utilizatorilor o interfață centralizată din care aceștia pot alege printr-un simplu gest canalul optim de contact prin care se vor conecta rapid cu persoana cu care doresc să comunice. Canvy integrează și agregă astfel toate canalele de comunicare disponibile pentru un contact – telefon, SMS, diverse aplicații cum ar fi WhatsApp, Facebook Messenger, Skype, etc. – afișându-le într-o interfață colorată și interactivă”, detalizează echipa din Timișoara care a realizat aplicația Canvy.

În această aplicație, contactele sunt afișate într-un format ce are la bază conceptul de „tile”, adică bloc de contact. Fiecărui contact îi corespunde un astfel de bloc, ce poate afișa numele sau fotografia contactului respectiv, iar ordonarea blocurilor se poate face în funcție de gradul de interacțiune cu un contact, în funcție de cele mai recente contacte accesate sau o combinație între primele două opțiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.