Ionuț Popa, în formă după succesul obținut de ACS Poli cu FC...

Ionuț Popa, în formă după succesul obținut de ACS Poli cu FC Voluntari: ”Profitați!”. Reacția lui Florin Marin legată de fazele litigioase

0
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa. Foto: Adrian Pîclișan
Ionuț Popa. Foto: Adrian Pîclișan

ACS Poli a obținut azi o victorie cu însemnătate pentru elevii lui Ionuț Popa. Tehnicianul Voluntariului, Florin Marin, a fost învins pentru prima dată de timișoreni după plecarea sa din Banat. Binedispus după joc, antrenorul gazdelor a făcut câteva declarații spumoase, de această dată oaspeții având mai multe motive de a se plânge de arbitraj.

”A fost un joc pe care l-am trăit până în minutul 93. Am părăsit terenul pentru că nu am suportat să văd acea lovitură liberă. A fost pe muchie de cuțit, știam că întâlnim un adversar bun. Ambiția jucătorilor era mare pentru a câștiga ultimul meci acasă”, a declarat Ionuț Popa.

Antrenorul lui ACS Poli a dat primul răspuns amuzant după ce a fost întrebat dacă avea voie să părăsească spațiul tehnic: ”Dacă mergeam la WC, am fost să vomit că iau xanax…”. Întrebat de arbitrajul de azi al lui Marian Balaci, Popa a replicat: ”Ce să mai zic, că tot mă iau eu de arbitri, că sunt eu nemulțumit… a fost un arbitru așa, la început mai cădea câte unul și am văzut că lasă jocul și atunci le-am cerut jucătorilor să joace mai agresiv. Nu am văzut faza la 11 metri, dar golul lui Șeroni mi se pare perfect valabil. Dacă ăsta în Anglia era anulat, eu făceam baie în Tamisa în pielea goală în noaptea de Revelion… Mai iau și eu o pauză”, a adăugat tehnicianul lui ACS Poli.

”Sunt trei puncte mai mult decât prețioase, avem 22 de puncte făcute. A venit și domnul primar și domnul președinte, toată conducerea. Am intonat două melodii în vestiar: Poli Timișoara!, și a doua: Să vină banii la băieți.


Cred că și primarul a cântat a doua melodie cu noi. Cred că Moș Crăciun își ambalează caii acum…”, a fost o altă replică marca Ionuț Popa. Următorul joc al lui ACS Poli e marțea viitoare, în optimile Cupei României, cu CS Afumați, în deplasare.

Alte ”vorbe de duh”:

”Nu v-am spus că am stat pe WC. M-a pus dracu să mănânc varză și fasole. Am crezut că e 1 decembrie”

”Au avut o ieșire la sfârșitul jocului, in care urlau, nu cred că au fost de reproș la fostul antrenor, ci de bucurie. Mi-am cerut eu scuze dacă Florin a considerat că acele urlete erau o manifestare la adresa sa și i-am certat pe jucători”

”Dacă ar fi după mintea mea – ce râdeți, nu e cantitativă, aș vrea să luăm cât mai mult din fiecare joc… După Crăciun revenim la mine la bază, unde primesc colindătorii. Unde desfac un butoi de vin de 100 litri de la Miculaș, adus de la Recaș… mi-a zis că dacă fac 20 de puncte îmi dă vinul acesta”

Mediop, în probe

Ionuț Popa a confirmat informația tmsport.ro că golgheterul Ripensiei, Ndiaye Mediop e în pregătire la ACS Poli. De fapt, atacantul african a revenit în atenția clubului după ce la sosirea sa în Timișoara a venit pentru a fi testat la echipa aflată acum în prima divizie. ”L-am avut pe Mediop, din păcate nu a participat provocării mele: să jucăm la porți mici, nu a vrut să joace el cu o singură atingere, eu liber… E în pregătire, am auzit lucruri frumoase despre el. Nu știu dacă putem să transferăm, ne axăm pe jucătorii localnici”, a conchis Popa.

Florin Marin: ”Greșelile de arbitraj au înfluențat”

Antrenorul Voluntariului nu a fost foarte acid la adresa lui Balaci, dar a evidențiat raportul greșelilor, ușor în favoarea gazdelor, pe care însă i-a lăudat. ”A fost un joc tensionat, au fost probleme de arbitraj, care ne-a dezavantajat si pe noi și pe Poli. Penalty-ul a fost acordat ușor, cum a fost și eliminarea lui Cernat. Golul marcat de Timișoara a fost valabil. Greșelile au înfluențat până la urmă. Dacă nu se rupea echilibrul jocului și se juca la egalitate umerică poate rezultatul era altul. Am încercat să ne creăm ocazii în repriza a doua, jucătorii au dat totul. Cei de la Poli ne-au fost superiori prin agresivitate… ACS Poli arată foarte bine, a obținut rezultate bune, a câștigat împotriva unor echipe bune, precum Astra, Craiova. A făcut joc bun și echipa a doua. Echipa arată foarte bun. Sunt mulți pe care i-am antrenat, în mare parte sunt acei jucători, doi-trei au venit pe parcurs, îi felicit pentru rezultat”, a spus Florin Marin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.