Ionuț Popa, după eșecul cu Steaua: ”Ne-am dori doi-trei jucători”. Ce spune...

Ionuț Popa, după eșecul cu Steaua: ”Ne-am dori doi-trei jucători”. Ce spune tehnicianul lui ACS Poli despre probabila despărțire de Cristi Bărbuț

0
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa
Ionuț Popa

Antrenorul lui ACS Poli nu a fost foarte supărat la finalul partidei pierdute pe terenul Stelei, scor 0-1. Ionuț Popa nu a fost foarte vehement în legătură cu golul anulat echipei sale, dar a precizat că nu crede că a fost ofsaid la faza din minutul 74. Tehncianul timișorenilor a comentat și informațiile conform cărora Cristi Bărbuț e ca și plecat.

ACS Poli a pierdut la București, dar nu fără controverse, în repriza a doua un șut al lui Artean a fost deviat în poarta steliștilor de Bărbuț, care a fost însă semnalizat în afara jocului.

”Nu știu cum au gândit ei jocul.


Din păcate am făcut o mare greșeală, pe pressing am încercat să ieșim cu pasă scurtă, gen Barcelona. Dacă ieșeam cu pasă lungă, evitam greșelile. Neagu e destul de lovit, dar își va reveni. M-am uitat pe telefon (n.r. faza golului anulat), nu știu exact, dacă e în studio Crăciunescu…, Enache parcă i-a scos pe ai noștri. Într-o fază ei au lovit cred că cu mâna mingea în careu…”, a declarat Ionuț Popa pentru Digi Sport.

”Ne-am dori și noi doi-trei jucători, să avem o pregătire bună. Să jucăm cu campioana Serbiei, Ungariei…”, a mai spus Popa despre dorințele pe 2017. Acesta e dispus să se despartă de Cristi Bărbuț, spre binele jucătorului: ”Nu depinde de mine, ca antrenor când un jucător merge la mai bine nu pot să-l opresc. El s-ar potrivi la Steaua pentru că țin cu Steaua”, a comentat tehnicianul când a fost întrebat dacă ar prefera Dinamo sau Steaua ca destinație pentru mijlocașul de 21 de ani. Bărbuț a precizat pentru aceeași sursă că ”voi analiza ofertele și voi lua o decizie”.

În schimb, un alt zvon apărut după o intervenție a managerului sportiv Adrian Neaga a adus în discuție o trecere a lui Bojan Golubovic de la roș-albaștri pe Bega. ”Nu știm exact care sunt posibilitățile, avem nevoie de un atacant de careu. Pedro Henrique a plecat în Brazilia fără să ne anunțe, face ce vrea el…”, a conchs Ionuț Popa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.