La coadă în Piața Libertății pentru a primi o tuia gratis în...

La coadă în Piața Libertății pentru a primi o tuia gratis în schimbul a zece PET-uri. Stocul de 1.000 de ghivece s-a epuizat într-o oră FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2058243865">
tuia
Tuia în ghiveci oferite timișorenilor în schimbul a 10 pet-uri.

Sute de timișoreni au ignorat temperaturile scăzute și au venit, în această dimineață, în Piața Libertății pentru a dona zece pet-uri turtite. În schimbul lor, au primit gratis o tuia în ghiveci, de aproximativ 60 – 80 de centimetri, pe care o pot planta, când vremea le va permite, în grădină.

Acțiunea a fost organizată de Asociația Eco Club Timișoara în cadrul proiectului de educație ecologică “Flex Eco Fair”. Nu puțini au fost timișorenii care au aflat că se pot alege cu o tuia gratis dacă donează zece sticle de plastic turtite, motiv pentru care, în jurul orei 10.30, s-a format o coadă uriașă în Piața Libertății.

Potrivit organizatorilor, în doar o oră, stocul de 1.000 de tuia a fost epuizat. Fiecare persoană a primit cel mult cinci pomișori.

Târgul eco organizat în Piața Libertății a avut drept scop “încurajarea şi stimularea comportamentului de a colecta selectiv deşeurile de plastic şi cel de a planta puieţi, arbuşti tuia”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.