Mașină în care se aflau patru copii mici, implicată într-un accident, lângă...

Mașină în care se aflau patru copii mici, implicată într-un accident, lângă Timișoara. Vezi cum s-a produs și care au fost urmările FOTO

4
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-928591946">

accident-torontalului-1

Un accident de circulație a avut loc în această seară la ieșirea din Timișoara spre vama Cenad, pe Calea Torontalului. O mașină în care se aflau un cuplu și cei patru copii ai lor, cu vârste cuprinse între 2 și 6 ani, a fost izbită de un alt automobil.

Accidentul s-a produs după ce soțul, care se afla la volan, și-a dat seama că a greșit drumul, direcția dorită fiind de fapt Aradul, și a încercat să întoarcă. Chiar în acel moment, o mașină care venea din spate a intrat în depășire și a lovit în lateral autoturismul în care se afla familia.

Din fericire, toți cei șase membri ai familiei au scăpat teferi, însă au fost duși totuși la spital, pentru un control medical. Șoferul din a doua mașină a fost ușor rănit.

Traficul în zonă a fost întrerupt pentru o scurtă perioadă, timp în care polițiștii de la Rutieră au efectuat cercetări.

4 COMENTARII

  1. Bine ca doar de acele persoane va intereseaza pe voi, dar de ceilalti din masina cealalta va doare fix in cur. Asa stiri stiti sa faceti, bravo ba.

  2. despre ce sa scrie de cei din cealalta masina? ca soferul vorbea la telefon in timp ce conducea si avea viteza mare si nici macar nu i-a pasat nici macar de copii daca sunt raniti ci s-a uitat doar la masina lui cat e de lovita? asta vroiai sa scrie? sau ca a pus echipa de descarcerare pe drum degeaba?

  3. Nu soferul din cealalta masina a fost ranit ci tatal copiilor. Ar fi bine sa va informati cum trebuie inainte sa postati vreo stire. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.