Membru al clanului Cârpaci condamnat la 20 de ani de închisoare în...

Membru al clanului Cârpaci condamnat la 20 de ani de închisoare în Franța, prins la Timișoara. Vezi pentru ce fapte TERIBILE a fost pedepsit

0
DISTRIBUIȚI

politia aresteaza suspect

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, pe baza unie cereri și informații primite de la autoritățile franceze, au reușit să-l prindă pe un bărbat de 60 de ani, căutat pentru viol și lipsire de libertate.

Individul este acuzat că în anul 1992, in Franța, a sechestrat o tânără de 16 ani pe care a violat-o în mai multe rânduri. După 24 de ani de cercetări, polițiștii din Franța a trimis omologilor din România un mandat european de arestare și informațiile necesare prinderii suspectului.


Polițiștii români l-au capturat pe infractor la mai puțin de 24 de ore de la primirea sesizării.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara pentru confirmarea mandatului, fiind reţinut pentru 24 de ore și introdus în Arestul IPJ Timiș. Mâine bărbatul urmează să fie prezentat Curţii de Apel Timişoara pentru dispunerea măsurilor legale până la predarea către autorităţile franceze.

O poveste de groază

În 24 septembrie 1992, tatăl fetei care pe atunci avea 16 ani a anunțat poliția din Courbevoie că fica sa a fost răpită de doi indivizi după ce și el a fost bătut și jefuit de patru bărbați, într-o tabără de țigani. Tânăra a fost găsită abia după două săptămâni. Aceasta a povestit că a fost răpită de trei indivizi, urcată cu forța într-o mașină și violată de mai multe ori la marginea unei păduri de la granița cu Germania. Tânăra a fost dusă apoi la o rudă a țiganului, în Germania, acolo unde a fost din nou violată în repetate rânduri. A reușit să fugă și să se întoarcă la Paris cu trenul. Fata l-a recunoscut în pozele arătate de anchetatori pe Bratza Cîrpaci ca fiind bărbatul care a violat-o.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.